Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Plassering av rennejern

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Skal du sette opp helt nye rennejern, er det nødvendig å vite hvordan de skal plasseres i forhold til taket som senere skal monteres.

Start med å legge opp en enkelt stein, så du kan se hvor takrennen skal sitte.Fagmannen skal undersøke den optimale høyden og avstanden for takrennen. Under taket skal det senere plasseres et takfotbeslag.

Derfor settes det et lite stykke beslag inn under taket.Nå kan han plassere takrennen med rennejernet inn under takfotbeslaget og se hvor den skal sitte. Det må ikke være for lang avstand fra taket til takrennen.

Det er en god tommelfingerregel at takfotbeslaget helt nøyaktig er på høyde med takrennens øverste kant. Det skal likeså være en avstand på et par centimeter mellom takfotbeslaget og den bakerste kanten på takrennen.

Fagmannen markerer hvor rennejernet skal bøyes. Nå kan man ved hjelp av markeringen få alle rennejernene til å sitte med samme avstand og høyde langs hele taket.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake