Byggeveiledning
Lett
Vanskelig

Nå kan du glede deg til å se et par rutinerte håndverkere svinge verktøyet. Ikke bli overrasket om du etterpå får lyst til selv å styrte ut i hagen for å begynne med oppmålingen til en ny terrasse. De to tømrerne gjør nesten tingene enklere enn de i virkeligheten er – og det inspirerer.

Det ender med at de bygger den store terrassen, som ligger flott nedsenket i plan med plenen rundt, på bare to dager. I tillegg får de tid til å lage en trapp med fire trinn, som gir enkel tilgang til terrassen. Fellesnevneren for alle byggeprinsippene og tipsene som gjør jobben så raskt og effektivt, er å ta problemene på forskudd – samt å bruke godt verktøy.

Det meste av jobben ligger i de lagene du knapt tenker på som en del av det å bygge en terrasse. Men når den delen er ferdig, så er det en ren fornøyelse å legge ut de flotte terrassebordene i løpet av et par timer til slutt.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Bruk en laseravstandsmåler!

Hvis du vil ha suksess med terrasseprosjektet ditt, krever det at du får tatt nøyaktige mål – både før og under arbeidet. En tommestokk blir kort å bruke over lange avstander, derfor anbefaler vi at du bruker en laseravstandsmåler til jobben.

Den er nesten uunnværlig når du skal beregne hvor mange kvadratmeter terrassebord du skal kjøpe, eller hvor lange bjelkene under skal være. Du kan også bruke den til å beregne kryssmålet på terrassen, slik at terrassen blir rettvinklet.

Ja, takk: Vis meg den nye Tech-Pro laseravstandsmåleren!

VIDEO: Her kan du se laseravstandsmåleren i aksjon: