Verdens beste bits

Etter bare få skruer ligner billige bits noe som er kjørt over av et godstog! Lykke til med å skru flere skruer med dem. Dropp billige, dårlige bits, og kjøp i stedet en Impaktor-bits fra Wera.

Verdens beste bit

Superbitsen kan ikke slites ut. I tillegg gir diamantspissen et ekstremt godt grep i skruesporet.

Den ser kanskje ut som en vanlig bits, men den er så mye mer enn det. Den er kledd med diamanter, og bitsen er perfekt til det harde arbeidet med slagskrumaskiner.

Skru med diamanter

Spissen på bitsen er dekket av små industridiamanter. Det er en av de tingene som gjør Impaktor til en helt spesiell bits.

Det betyr nemlig at den biter seg fast i skruen og får et ekstremt godt hold, som andre vanlige bits ikke kan få. Når bitsen biter seg fast i skruen holder den lenger, fordi det slites mindre på den enn det gjør med en vanlig glatt bits.

Det er heller ikke nødvendig å trykke så hardt med skrumaskinen for å være sikker på at bitsen har tak i skruen.

Alle Impaktor-bits, uansett hvilken type skruespor den er for, er kledd med diamanter på spissen.

En sterk kjerne

Impaktor er laget av kvalitetsmaterialer. Midten av bitsen er laget for å motstå det presset og de rystelsene som en slagskrumaskin skaper. Det betyr en bits som ikke knekker. Noe som kan skje for vanlige bits i sterke slagskrumaskiner.

Redaksjonen anbefaler: Test av slagtrekkere

Festet

Wera Impaktor monteres i et vanlig kvarttommers hex-feste i en slagskrumaskin eller i en bitsholder, for eksempel Impaktor-bitsholderen.

Diamantbitsens beste venn

Impaktor kan selvfølgelig brukes med vanlige bitsholdere, men Wera anbefaler at du bruker deres Impaktor-bits sammen med den spesialutviklede Impaktorbitsholderen. Den har en ringmagnet og låsering, og resultatet er en bitsholder som virkelig kan holde fast i bitsen.

Bitsholderen er laget med Weras dobbelttorsjon-teknikk, som sikrer stabilitet ved harde vridninger fra skru- og slagskrumaskiner.

Et sett med bitsholder og 29 bits har vi sett til 651 kroner på nettet.

Verdens beste bit

Slik kommer en helt vanlig bits fort til å se ut. Spissen er helt ødelagt.

    Akkurat nå leser andre ...