Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sterk bordsirkelsag med småfeil

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Den har noen irriterende feil, men Ryobi har laget en ganske sterk bordsirkelsag som er lett å flytte på, og som har nøyaktige anlegg. Ideell hvis du bare skal bruke den av og til.

Ryobis mobile bordsirkelsag er faktisk ganske sterk. 1800 watt gir kraft nok til å dele et bord som er 50 mm tykt på langs. Produsenten har løst tre viktige ting, som er vesentlige på en bordsirkelsag: Kreftene tilsvarer sagekapasiteten, mens bordet er stabilt, med en grei størrelse. I tillegg er anleggene nøyaktige og enkle å justere.

Det er spart på feil steder

Til gjengjeld er det spart mye andre steder. For eksempel er platen som sagen skrus fast på altfor tynn, og det er nesten umulig å komme til for å spenne boltene.

Sikkerhetsskjermen over bladet klikkmonteres, men vi hadde vanskelig for å se om skjermen satt som den skulle. Dette er feil steder å spare, på en så potensielt farlig maskin som en bordsirkelsag. I tillegg til dette, var bladskiftet alt for vanskelig. Vi klarte nesten ikke å fjerne dekkplaten. Det er ikke særlig smart, fordi dekkplaten også må fjernes når spaltekniven skal justeres. Dette burde det være mulig å løse.

Manualen er også forvirrende, med dårlige illustrasjoner.

Hendig bordsirkelsag

Andre steder har Ryobi gjort god jobb. Hjulene gjør at sagen kan slås sammen og trilles vekk når den ikke skal brukes. At verktøyet som kreves for å skifte blad sitter på sagen, er også et pluss. Totalt sett, får du en grei hobbymaskin til en rimelig pris med denne bordsirkelsagen.

DETALJER: USIKKER SKJERM

Sikkerhetsskjermen skal klikkes på plass. Men det er vanskelig å merke om den sitter riktig. Det er en dårlig løsning, Ryobi.

DETALJER: HÅPLØST BLADSKIFT

Dekkplaten rundt bladet er nærmest umulig å få av. Det er dumt, for den må fjernes når det skal skiftes blad.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake