Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Batteridrevet supersag fra Dewalt

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Dewalt har lansert en kapp-/gjærsag på batteri. Den kan fint konkurrere mot modeller med ledning.

Batteridrevet supersag

Dewalts batteridrevne 18 volts kapp-/ gjærsag, tilbyr nøyaktighet og kraft på linje med mange ledningsmodeller. På et 4 Ah batteri kan du sage opptil 150 snitt i 45 x 90 mm lekter.

Til alle som vil jobbe ledningsfritt, og som har behov for å flytte rundt på sagen sin, er Dewalt på markedet med den lekre DCS365 18 V XR.

Kompakt lettvekter!

Den kompakte sagen veier kun 11,5 kg, men det er likevel ikke blitt gått på akkord med sageevnen. Sagen klarer 250 x 50 mm ved 90°/90°, og det er mulighet for skråskjæring på 48° til både høyre og venstre.

Bladet roterer med 3750 omdreininger per minutt, og sagen er testet til å prestere opptil 150 snitt i 45 x 90 mm tre per opplading (med 18 volt, 4 Ah batteri).

Enkel å stille inn

Et nytt system gjør det enkelt å justere sagen i faste vinkler på 0°, 15°, 22,5°, 30° og 45°. Det er også innebygget støvpose på sagen, samtidig som det er mulig å koble til verkstedstøvsuger.

Sagen er lansert i Dewalts XR-sortiment, som er deres beste verktøy. Prisen på sagen er cirka 4000 kroner, uten batteri og lader.

Sag i skyggen

Sagen er utstyrt med Dewalts egenutviklede XPS-skyggelinje, der arbeidsområdet i utgangspunktet lyses kraftig opp av LED-lys. Skyggen fra sagbladet viser skjærelinjen og nedslaget til sagbladet, som dermed blir nøyaktig – hver gang – også i skarpt solskinn.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake