Smart bord til kapp-/gjærsagen

Vil du ha mest mulig ut av kapp-/gjærsagen, skal den stå solid fast. Det sikrer du med et sagbord, som gjør det enda enklere å lage helt perfekte snitt igjen og igjen.

Kapp-/gjærsag

Få mer glede av kapp-/gjærsagen med et stabilt og transportabelt sagbord.

Det er ingen sager som kan masseprodusere helt like emner eller lage perfekte gjæringssnitt som en kapp-/gjærsag. Av samme grunn er den yndlingssagen til mange gjør det selv-ere.

Du kan fint bruke sagen mens den står på gulvet eller på et arbeidsbord. Men med et sagbord får du perfekt understøtting, uansett hvor lange materialene dine er. I tillegg blir serieproduksjon betydelig enklere med et justerbart endestopp.

Ryobi RLSW01

Sagbordet RLSW01 fra Ryobi er enormt stabilt og kan bære 180 kg. Selv om det står Ryobi på siden, så passer bordet til alle kapp-/gjærsager med hull i sagbordet til innfesting – som for øvrig er standard. Bordet koster cirka 2400 kroner.

Klikkfunksjon 1

Sagen kan enkelt klikkes av og på når du vil lette transporten eller bruke sagen uten bordet. Maskinfestene monteres med bolter og muttere, og de passer på alle kapp-/gjærsager med hull i føttene til fastmontering.

Holdere 2

Holdere på begge sider understøtter materialene. Holderne kan enkelt justeres i høyden, slik at de passer sagen din.

Understellet 3

Understellet kan trekkes ut og forlenges til begge sider. Holderne sitter på enden av uttrekket. Det gir mulighet for bedre understøtting av lange emner. Den samlede lengden kan justeres fra 117 til 279 cm.

Endestoppene 4

Endestoppene gjør masseproduksjon enkel. Stoppet trekkes opp når det er behov for det, og sikrer en jevn avstand til sagbladet ved hvert snitt. Skal du kappe 400 gjerdebord i akkurat samme lengde, er endestoppet til stor hjelp.

Hjul 5

Store hjul på 305 mm gjør det enkelt å flytte bordet. Sagbordet kan slås sammen, og det er ingen grunn til å fjerne sagen fra bordet før du gjør det.

Bordet 6

Bordet tar ikke all verdens plass når det er slått sammen. Legger du ned baksetene, kan det ligge i bagasjerommet på de fleste biler. Har du plass i verkstedet, kan bordet fint stå på høykant som en sekkevogn med sagen på når det ikke er i bruk.

Akkurat nå leser andre ...

Mer fra kategorien Kapp- og gjærsag