Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Enormt gjennomført verkstedstøvsuger

Skriv ut Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Høy styrke, stor anvendelighet og et smart filterrensesystem gjør Kärchers NT 30/1 til en av de beste verkstedstøvsugerne for kresne gjør det selv-ere.

KÄRCHER NT 30/1 TACT TE L VÅT-/TØRRSTØVSUGER

Det er ikke først og fremst effekten eller sugeevnen som vekker vår begeistring. For her er Kärcher på nivå med pristilsvarende konkurrenter. Det er mer de mange funksjonene og spennvidden på dem som får oss til å gi den en klar anbefaling. For til tross for høy sugeevne og en kapasitet på 30 liter, er maskinen forholdsvis kompakt sammenlignet med andre støvsugere i klassen.

Verkstedstøvsugere er spesialister på å håndtere det fine støvet som for eksempel kommer når du borer eller freser i mur, og som på kort tid kan ta livet av en vanlig støvsuger. Her teller Kärchers automatiske filterrensning på plussiden. Ved vanlig bruk renses filteret for det fine støvet hver gang du stopper støvsugeren. Men ved spesielt grisete arbeid kan du også få maskinen til å rense seg underveis – uten at du mister sugeevne under rensingen. Det foregår automatisk via et lufttrykksystem, som blåser luft gjennom filteret. Det gir et ordentlig dunk i maskinen, men ellers merker du ikke noe til det. Filteret er for øvrig væsketett og lover å holde til minimum 130 kilo fint støv, før det må skiftes ut.

Du kan koble forskjellig elektrisk verktøy til støvsugeren, slik at den starter automatisk samtidig med verktøyet – og støvsugeren både starter og stopper raskt.

KONKLUSJON

Karakter: 9,5

Kombinasjonen av høy styrke, et smart filterrensingssystem og mye tilbehør som kan sitte fast på støvsugeren, gjør denne Kärcheren til en fantastisk allrounder. Prisen er høy, men du får hva du betaler for.

PRIS: Sett til 7015 kroner

+ Kraftig, bred anvendelse.

- Høy pris

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Anmeldelse: Enormt gjennomført verkstedstøvsuger
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake