SLIK! 3 verktøy sikrer nøyaktig oppmåling

Få et sett med 3 forskjellige verktøy, og vær sikker på at du måler opp riktig HVER gang!

Disse 3 verktøyene sikrer deg presisjon og perfekt oppmåling hver gang du går i gang med et gjør det selv-prosjekt – uansett om du skal kutte fliser, tilpasse gulvbord eller lage møbler med usynlige treskjøter.

Akkurat nå får du 2 utgaver av Gjør Det Selv for kun 178 kroner

+ Velkomstgave: 3 presisjonsverktøy

De 3 verktøyene

Settet består av disse 3 presisjonsverktøyene:

  1. Den smarte konturmåleren gir deg raskt en nøyaktig kopi av den profilen du skal tilpasse et emne til. Dermed kan målene enkelt overføres, slik at du kan sage ut så ting passer nøyaktig sammen.
  2. Multivinkelen hjelper deg med å måle skjeve vinkler. Det er til stor hjelp når du for eksempel skal kutte fliser eller lage innhakk i en bjelke.
  3. Med snekkersettet får du muligheten til å lage robuste sammenføyninger som ikke synes. Med settet et det enkelt å undersenke skruer i vinkel, slik at sammenføyningen blir både sterk og usynlig.

Med disse presisjonsverktøyene i verktøykassen, slipper du å knote med å overføre ukurante og vanskelige mål med tommerstokk og tømrervinkler. Du får helt nøyaktige mål på null tid – det er din garanti for et godt resultat.

Du får:

  • 2 utgaver av Gjør Det Selv direkte i postkassen (verdi 164 kroner)
  • Velkomstgave: Et sett med 3 presisjonsverktøy (verdi 499 kroner)
  • Øyeblikkelig fri tilgang til over 1000 gjør det selv-veiledninger på Gjør Det Selvs hjemmeside (prisen for én enkelt artikkel er 149 kroner!)
  • Video-app kun for abonnenter. Få hjelp til husets viktigste reparasjoner, håndverkertips, nyheter og mye mer.

Bestill nå og SPAR 537 kroner:

    Akkurat nå leser andre ...