Konkurrenter går sammen om multikutterblad

Overraskende samarbeid mellom Bosch og Fein om et nytt bladfeste til multikuttere. Den nye standarden heter Starlock, og kommer i tre varianter.

Er du lei av at alle blad ikke passer til multikutteren din? Da har vi gode nyheter. To av de mest markante, og for øvrig konkurrerende produsenter av multikuttere, har gått sammen om å utvikle et nytt felles standardfeste til bladene.

Multikutterfeste – ny standard

Det er Bosch og Fein som sammen har utviklet ”Starlock-festet”, og i begge leire er de sikre på at dette skal bli den nye systemstandarden i markedet.

Starlock fungerer da også, i tillegg til på Bosch og Fein sine maskiner, på alle andre merker med 12-punktsfeste. Det betyr i praksis at tilbehøret allerede i dag er kompatibelt med de aller fleste maskiner i handelen.

LES OGSÅ: Test av multikuttere

Multikutterfeste i tre varianter

Multikuttertilbehør fungerer kun pålitelig og bra hvis kraften fra motoren overføres til sagbladet eller slipesålen med så lite motstand som mulig. Derfor er festet helt avgjørende for å sikre effektive og gode resultat.

Det gjør at bladfestet også kommer i tre varianter: Starlock, Starlock PLUS og Starlock MAX, for å garantere en maksimal overføring av energien. Konseptet er altså at du dermed kan bruke det bladet som passer best til ytelsen på maskinen.

Multikutterblad til tre varianter av bladfester: Starlock, Starlock PLUS og Starlock MAX

Akkurat nå leser andre ...

Mer fra kategorien Multikutter