Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Multikutter

Multikutteren er uunnværlig på verkstedet til en gjør det selv’er. Her får du veiledning til hvordan du bruker den og du kan se de nyeste testene av multikuttere.

Multikutteren – en sann multikunstner

En multikutter er multikunstneren blant elektrisk verktøy. Den klarer et hav av forskjellige skjære-, sage-, pusse-, og slipeoppgaver. Oppgaver som tidligere krevde lang tid med stemjernet, sagen og andre verktøy, utfører multikutteren på en smart og rask måte i løpet av få sekunder.

LES OGSÅ: MULTIKUTTER: Slik bruker du multikutteren

Slik virker multikutteren

Multikutteren finnes både med strøm og på batteri. Den er utstyrt med et hode som beveger seg lynraskt fra side til side, med opptil 20.000 bittesmå svingninger, som også kalles oscilleringer, i minuttet. Det er de svingningene som gjør multikutteren så effektiv og presis.

Pass på med multikutteren

De mange små bevegelsene til multikutteren betyr også dessverre at den fort kan komme til å lage riper, skader og små merker på steder hvor det ikke er meningen. Du må derfor være påpasselig – det kan også være en god ide å beskytte de andre overflatene med en liten bit kryssfiner, linoleum eller noe annet du har liggende når du skal bruke multikutteren.

Sagblad til multikutteren

Multikutteren er ikke mye verdt uten sine sagblad og forskjellig tilbehør. Det store utvalget er også derfor med på å gjøre multikutteren så genial og allsidig. Her kan du finne en artikkel om multikutterens tilbehør.

Velg den beste multikutteren

Det finnes et hav av lekre multikuttere. Men hvilken multikutter er den beste? Vi i Gjør Det Selv følger hele tiden med på hva som skjer i markedet, og sørger for å teste regelmessig av de nyeste maskinene og teknologiene. Her kan du lese våre siste tester av multikuttere: multikutter test.

Våre beste artikler om multikutteren

Her på siden har vi samlet en rekke av våre beste artikler om multikutteren. Du kan finne tester hvor maskinene blir presset til det ytterste; gode tips til hvordan du får mest ut av multikutteren din; artikler om det lekreste tilbehøret; og det finnes mye, mye mer.

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake