Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Så lite koster en nybegynneroverfres

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Den billigste overfresen i testen vår, kåres som "Godt kjøp". Den er nemlig ikke bare rimelig, men fungerer også godt for deg som har lyst til å lære deg å kjenne overfresen.

En overfres trenger ikke å være en stor investering. Faktisk viser testen vår av åtte overfreser at den billigste – Biltemas 17221 – klarer seg bedre enn selv langt dyrere konkurrenter. Det betyr at du kan komme i gang med å frese platekanter, senke hengsler og lage spor til skyvedører for kun 449 kroner. Testens vinner, Bosch POF 1400 ACE, koster til sammenligning cirka 1400 kroner.

LES OGSÅ: Bli ekspert på overfresen på 5 minutter

Derfor skal du ha en overfres

Med en overfres kan du gjøre ting som ellers ville krevd et halvveis svennebrev. Ikke bare kan du avrunde en platekant i løpet av sekunder, du kan også lage skjulte plateskjøter, plansenke hengsler og lage flotte profilutfresinger på alt fra hyller til kjøkkendørerer.

Biltemas maskin er som nevnt ikke testvinner, og derfor selvsagt ikke den beste maskinen på markedet, men det er en god nybegynnermodell.

LES MER HER:
TEST: Overfreser i styrketest

GALLERI: Mirakler med overfres

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake