Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Svak batterisuger – best til smuler

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Makitas 18 volts støvsuger er dessverre ikke særlig vellykket. Den er for kort, og den suger dårlig. Dette bør Makita kunne gjøre bedre.

Det virker som en god ide med en batteristøvsuger som er enkel å ha med i bilen og rundt i verkstedet. Men denne modellen fra Makita bør forbedres en del.

For det første suger den dårlig. For det andre, er støvposen så liten, at hvis maskinen hadde kunnet suge, ville posen måtte skiftes hele tiden. I tillegg er støvsugeren for kort.

Støvsugeren har ikke kapasitet nok

Vi prøvde å støvsuge både bil og verksted, og ble ikke imponert. Gress og småstein, sagflis og et par skruer lå igjen på gulvet. Gulvmunnstykket var også for bredt til å støvsuge bilseter med. Vi savnet et lite møbelmunnstykke. Det ekstra munnstykket, som kan rekke ned mellom seter og inn i kroker, fungerte dog fint.

Maskinen har verken sug nok eller kapasitet til å ta opp avfall i posen. Hvis du ikke liker litt spesielle utfordringer når du støvsuger, skjønner vi ikke helt poenget med å kjøpe denne.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake