Det er ingen grunn til å drasse med seg mer enn oppgaven krever. Verktøykassen består av totalt tre kasser, der alle har forskjellig høyde.

Det er ingen grunn til å drasse med seg mer enn oppgaven krever. Verktøykassen består av totalt tre kasser, der alle har forskjellig høyde.

Når du stabler verktøy, står det stabilt, tar minimal plass, og det er enkelt å fjerne og legge til, alt etter oppgaven.

Flere store produsenter, for eksempel Bosch, har utviklet stablekasser til det elektriske verktøyet sitt. Det gjør det enkelt både å frakte og oppbevare.

For en håndverker som kjører rundt med verktøy i bilen, er det smart at verktøyet tar liten plass og står stabilt.

Men det er også kjekt for “amatør”-håndverkere å ha kontroll på verktøyet, og enkelt kunne sette sammen en verktøykasse med kun det du har bruk for.

Med en verktøykasse i moduler har du muligheten til å sortere verktøy og deler i forskjellige kasser, der alt i én kasse passer til en bestemt type arbeid. Dermed kan du klikke kassene av og på etter behov og bare ta med deg det du trenger.

LES OGSÅ: Se de forskjellige typene verktøykasser

Last ned veiledningen og bygg din egen verktøykasse i moduler

I denne gjør det selv-veiledningen viser vi hvordan du bygger verktøykassen, som består av tre kasser i alt, der alle har forskjellig høyde.

Vi viser hvordan du:

  • sager spor til bunn og romdelere
  • sager ut delene av kryssfinér
  • limer sammen delene
  • lager forsterkning på hjørnene
  • bygger en mal til hjørnene
  • monterer beslag og lager et håndtak