Det er masser av gode og brukbare innredningsting i handelen, men sverger du til det mer enkle og hjemmelagde, kan du komme svært langt med det du kanskje har fra før.På denne dvd’n demonstrerer vi forskjellige muligheter. Derfor innreder vi et lite hjørne i et større gartneri.
Arealet tilsvarer noenlunde et hobbydrivhus av en pen størrelse. På et mindre stykke av gulvet legger vi heller. En slik belegning er lett å rengjøre, og er ganske praktisk hvis du dyrker i plantesekker og eventuelt vil bruke selvvanningskasser til dyrkingen.
Du kan også bare legge plantesekkene på jorda eller plante direkte i drivhusjorda. Derfor bruker vi bare et lite areal til hellene.Det henger allerede et par hylleknekter på noen av stolpene.
Det er alltid en god idé å ha litt plass til å sette fra seg diverse saker og ting du fortløpende bruker i drivhuset. Derfor er det opplagt å sørge for noen hyller til formålet. I dette drivhuset er det dessuten høyt under taket, så det gjelder å utnytte plassen – også i høyden.
Her blir det til cirka fem hyllemeter plass i alt, og det skal vi nok få bruk for. Et lite arbeidsbord er også vanskelig å unnvære. Men har du ikke plass, kan du selvfølgelig plassere det utenfor drivhuset. Hyllene tar Annika i bruk med det samme.
Ekstra småpotter, planteskilt, oppbindingssnor, sakser, skriveredskaper og andre småting får plass på hyllene. Da vet hun hvor hun har tingene sine, og må ikke bruke tid på å lete etter dem når hun skal bruke dem.
Resten av innredningen foretar hun fortløpende når det er kommet planter inn – og de etter hvert vokser til.
LES OGSÅ: Bygg et lekkert veggdrivhus