Byggeveiledning
Lett
Vanskelig

Nå kan du på kun tre dager bygge en billig garasje - eller en dobbeltgarasje. Og du trenger heller ikke å være redd for å sage feil eller å kjøpe for få eller for mange materialer med deg hjem.

Billig garasje i byggesett

Ideen er genial: Du bestiller en garasje i ønsket størrelse og får alle delene skåret opp i presise mål og pakket - så det eneste du skal gjøre er å ferdigbygge garasjen som et stort tredimensjonalt puslespill.

Billig garasje

Det smarte precut-konseptet med et garasje-byggesett kommer fra firmaet Igland-Garasjen. Med priser som starter på litt under 50.000 kroner, kan du få en garasje med port, dør og vinduer - og masse av plass.

Du sparer deg samtidig for bryet med å regne ut hvilke byggematerialer du skal bruke og i hvilke lengder.

To til en ferdigbygget garasje

Du trenger faktisk ikke flere enn deg selv og en venn til jobben. Dessuten bør du skaffe deg en spikerpistol. Det skal nemlig slås inn veldig mange spikre, og det går lettere og raskere med en spikerpistol.

Husk å kjøpe spikre i de dimensjonene som står i veiledningen til garasje-byggesettet. Du kan leie en spikerpistol i et byggvarehus om du ikke har en selv. Øv deg litt på et par resteplanker før du begynner å spikre på garasjen.

Last ned veiledningen: Billig luksusgarasje - bygg den på 3 dager!

Du kan laste ned veiledningen som viser alt fra start til slutt. Der kan du se hvordan du setter sammen puslespillet til din nye garasje. Du kan selvfølgelig også ta deg tid til å selv regne ut hva du skal bruke og i hvilke lengder, og bygge garasjen på tradisjonelt vis. Men det tar lenger tid, og vi er sikre på at du ikke vil kunne gjøre det til den samme prisen. Så hvorfor ikke spare deg for bryet?

OBS: Da artikkelen ble skrevet het firmaet bak det smarte garasje-byggesettet Norges-Garasjene. Nå er det Igland Garasjen som står bak. Les mer på www.garasjer.no. Firmaet leverer i hele Norden.