Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Monter en dørspion

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

I gamle dager var det veldig vanlig med en såkalt dørspion, så man kunne se hvem det var som gjerne ville inn. Nå for tiden er ingen dører utstyrt med en dørspion fra fabrikkens side, så hvis man ønsker seg det, må man montere den selv.

Det er en ganske enkel oppgave. Marker først hvor dørspionen skal plasseres. Det beste stedet er midt på døren og i ca. 160-190 cm’s høyde. Den vi skal installere her har en rørdiameter på 14 mm. Derfor borer håndverkeren et 14 mm hull nesten helt gjennom døren. Når spissen av boret er gjennom døren, bores det gjennom fra baksiden. På den måten er det ingen risiko for at treet fliser på den innvendige siden.

Denne dørspionen kan brukes til dører som er mellom 35 og 53 mm tykke. Den ene delen av dørspionen skrus av, og den delen hvor øyet sitter plasseres utvendig og skyves inn i hullet. Den andre delen skrus i fra innersiden av døren. Dørspionen er på plass, og det spesielle øyet kan se alt innenfor en synsvinkel på 200 grader.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake