God og enkel bålmat

Den smarte grillplaten gjør det enkelt å lage mat over bål. Den kan for eksempel erstatte risten på kulegrillen, og det er rikelig med plass til hele familiens kjøtt og grønnsaker.

God og enkel bålmat

Hullet i midten gjør det mulig å hive mer fyringsved på bålet.

Maten slipper lett den varme stålplaten, og du unngår å miste grillmaten ned mellom rillene i risten. Vil du ha en flammegrillet biff, legger du en rist over hullet i midten.

Passer på det meste

Den runde grillplaten er laget for å kunne brukes på et rundt “bålsted” med en høy fast kant og en diameter på mellom 50 og 100 cm.

1

En klassisk kulegrill fra for eksempel Weber.

2

En hjemmelaget båltønne, der selve bålet lages i en trommel fra en gammel vaskemaskin.

3

Dette bålfatet har tre høye stolper, som platen hviler på. Stolpene sikrer god avstand mellom fat og plate, så bålet ikke blir kvalt.

Her kan du kjøpe den

Grillplaten finnes i to størrelser, som kan brukes på grill, båltønner og bålfat med en diameter fra 50 cm og opp til deres respektive størrelser på 80 og 100 cm.

Prisene her er oppgitt i norske kroner, men fordi forhandleren er tysk, er prisen avregnet fra euro etter en kurs på 10 kroner.

Tysk moms trekkes fra, og norsk legges til av speditøren. Frakt oppgis til 290 kroner.

Pris, Ø 80 cm: 1290 kroner

Pris, Ø 100 cm: 2040 kroner

Kjøpes her: www.grillrost.com

Smart tilbehør

OPPSATSEN har en diameter på 20 cm og dekker derfor hullet i midten av grillplaten perfekt. Den gjør det mulig for eksempel å plassere en wok eller en stekepanne oppå, uten å stenge for luften.

Pris: 690 kroner

GRILLRISTEN på 20 cm kan enten legges direkte over hullet i platen eller oppå oppsatsen. Den gjør det mulig også å flammegrille maten.

Pris: 450 kroner

SIDEBORDET på 35 x 25 cm kan spennes direkte på grillplaten. Den har to kroker til for eksempel håndkle og grillverktøy.

Pris: 950 kroner

UNDERSTELLET sikrer god lufttilførsel mens det holder grillplaten på plass oppå for eksempel en kulegrill.

Pris, 80 cm: 490 kroner

Pris, 100 cm: 540 kroner

AVSTANDSKLOSSER er et billigere alternativ til understellet. De settes på kulegrillens kanter og sikrer at det kan komme luft ned til flammene.

Pris: 190 kroner

    Akkurat nå leser andre ...