Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fuglebrett - så flott kan det gjøres 1

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Tusen takk til alle dere som har deltatt i konkurransen vår og sendt inn bilderav de fantastiske fuglebrettene deres. Idémangfoldet er helt overveldende.

Vinneren

Finn har laget dette geniale fuglebrettet til datteren sin. Det er ikke bare fuglebrett, men kan også brukes som rugekasse i rugetiden. Konstruksjonen er nemlig todelt, slik at taket kan løftes av så det kan settes en rugekasse i bunnen. Ikke bare godt tenkt, men også flott håndverk og en fryd for øyet!

Dette er en utdatert Gubi-lampe. Den er blitt til dette enkle og samtidig elegante fuglebrettet. Underdelen er laget av en rund plate med en rundstokk i midten, som lampeskjermen er satt fast til.

Christers bugnende mathus, der det velter ut korn fra både over- og underetasjen, er opplyst i den mørke årstiden.

Umiddelbart ser det ikke så veldig lekkert ut, men dette brettet forer både småfugler, ekorn og fasan.

Så enkelt kan det gjøres: en rund jernplate, en skål til mat, et par murstein som “stolper” til taket og et blikkfat som er satt opp-ned med en stein oppå, så det ikke blåser vekk.

Et festlig fyrtårn som forautomat, der taket kan løftes og røret fylles opp, slik at det hele tiden er fylt opp nederst.

Klikk her og se mer >>

LES OGSÅ: Lag et fuglebrett

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake