Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tett hullet i taket

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Det behøver ikke være vanskelig å få mørtelen til å henge fast når det skal tettes et hull i taket.

Det behøver ikke være vanskelig å få mørtelen til å henge fast når det skal tettes et hull i taket. Du kan med fordel slå en rekke spiker med stort hode opp i hullet. De vil bidra til å holde på mørtelen senere.

Her bruker vi ca.10 spiker, men det avhenger selvfølgelig av hullets størrelse. Når alle spikrene er slått i, er hullet klart til å bli forvannet. Reparasjonsmørtelen må ikke være for fast, da taket vil suge en del av vannet.

Du kan enten kaste mørtelen opp eller legge den på plass med en murskje. Holder du et pussebrett under, griser det ikke så mye.Når hullet er fylt ut, glattes mørtelen ut med mureskjeen.

Deretter skal mørtelen sitte i ca. en halv time før du fortsetter. Området kjøres så over med et pussebrett, slik at reparasjon og tak blir på samme nivå.

Overgangen på reparasjonen strykes til slutt over med en våt radiatorpensel, dermed tettes skjøten. Hullet er nå tettet, og etter en omgang med maling nærmest usynlig.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake