Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lim fast søyleskoen

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Her viser håndverkeren deg hvordan du på enkleste måte kan lime en søylesko slik at den sitter skikkelig fast.

Mål først ut hvor søyleskoen skal plasseres, og husk at målet skal markere skoens senter. Det gjør jobben noe lettere hvis du borer i to omganger. Først med et bor på 5-6 mm. Og senere med et bor som er 4 mm tykkere enn søyleskoens støttestang.

Markerer du på boret hvor langt søyleskoen går ned, er du sikker på å ikke komme til å bore for dypt. Takket være det første hullet, er det ikke noe problem å lage dette hullet på 20 mm. Limet vi bruker er en 2-komponent hybridmørtel, som blandes i fugerøret når massen fuges ned i hullet. Mørtelen er ekspansjonsfri, noe som betyr at den ikke utvider seg.

Ha heller i for mye enn for lite, da du alltid kan tørke bort det overskytende. Plasser søyleskoen i hullet, og vær sikker på at stangen har gått helt i bunnen. Gi den en ekstra omgang injeksjonsmasse rundt stangen. Etter et par timer kan du montere stolpen og være helt sikker på at den sitter riktig godt fast.

LES OGSÅ: Slik bruker du stolpesko

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake