Tømrer

Finn informasjon om verktøy og materialer, samt veiledninger til de riktige teknikkene når du skal i gang med tømrerarbeid.

  Tømrerarbeid er et vidt begrep. De fleste forbinder nok en tømrer med en som skifter vinduer, lager treterrasser og annet trearbeid. En tømrer arbeider dog også med gips, og det forekommer også at de kaster seg ut i mindre støpeoppgaver.

  Derfor har vi samlet en rekke artikler som appellerer til din indre tømrer.

  I artikkelen flotte treskjøter uten beslag, kan du lære hvordan du lager diverse treskjøter uten å bruke beslag. Her går vi blant annet gjennom hvordan du lager en enkel tappskjøt og en avansert fransk treskjøt.

  I lær å støpe STOLPESKO går vi gjennom hvordan du støper perfekte stolpesko. Det kan være vanskelig å få stolpeskoene til å bli helt like, men med et par enkle tips kan det enkelt la seg gjøre.

  Å støpe et fundament høres kanskje ut som et stort og uoverkommelig prosjekt, men i artikkelen verdens enkleste FUNDAMENT viser vi hvordan du kan støpe et solid punktfundament på kun tre dager.

  I artikkelen redd den råtne stolpen viser vi hvordan du kan unngå å skifte ut en hel stolpe om den har blitt råtten. Med en multikutter kan du nemlig skjære bort det råtne laget, og etterpå erstatte det med biter av friskt tre.

  Side 1 / 3