Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Må skadet puss repareres raskt?

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Må skadet puss repareres raskt?

Spørsmål

Det begynner å bli en del ting på huset mitt som skal fikses. Blant annet faller pussen av sokkelen. Er det et alvorlig problem som jeg bør prioritere?

Svar

Pussen er til for å beskytte sokkelen til huset ditt fra elementene rundt det, så det er nokså viktig at pusslaget er intakt. Det samme gjelder pussen på grunnmuren eller veggen, hvis du har et murhus. Du skal derfor ta det på alvor, hvis pussen er begynt å skalle av på sokkelen eller det øvrige murverket på huset.

Det er blant de skadene som er viktige å prioritere. Har du et hull i taket eller et vannrør som lekker, skal det selvsagt fikses først, men pussreparasjoner skal ikke være så langt bak i køen. Det skyldes ikke at murverket ødelegges i løpet av én sesong, hvis du ikke lapper pussen. Men du risikerer at det trenger inn vann bak pusslaget, som fryser til is om vinteren og sprenger av mer puss. Og slik vokser problemet.

Det er heldigvis enkelt å reparere pusskader, og du kan fint klare jobben selv.

LES OGSÅ: Ny sokkel i 4 trinn

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake