Lys: Få ordentlig lys i hele huset

Få våre beste tips, slik at du unngår de typiske feilene og får ordentlig lys i hele huset.

Et rom med godt lys, er et rom hvor du føler deg vel og har lyst til å oppholde deg. Slik skulle det jo gjerne ha vært i alle rommene i huset, men mange opplever at de har steder i hjemmet som er mer populære enn andre, og steder som nesten ikke blir brukt. Årsaken kan meget gjerne være at lyset på akkurat disse stedene ikke er særlig godt, og ikke passer til det du gjerne vil bruke stedet til. Med riktig belysning overalt, får du med andre ord større glede av hele huset ditt.

Når du skal innrede et hus med lys, skal du først finne ut hva lysbehovet ditt er i de forskjellige rommene. Noen steder har du behov for arbeidslys, for eksempel i kjøkkenet og på badet. Andre steder gir det mening å ha lys som er rettet mot noe bestemt, for eksempel en leselampe over senga. Lys som kan dempes, eller lamper som kun brukes til å skape hyggelys, skal du også ha. Da er du godt dekket inn, med forskjellig lys, som passer til dine behov.

Last ned artikkelen og les hvordan du får de mest optimale lysforholdene i huset ditt. Vi går gjennom huset rom for rom.