Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lyspære med innebygget overvåkingskamera

Skriv ut Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Sett lyspæren i pæreholderen som en hvilken som helst annen pære, og koble den til en smarttelefon eller et nettbrett. Dermed har du både lys og overvåking via et lite innebygget kamera.

Lyspære med innebygget overvåkingskamera

Med Mode-funksjonen kan du blant annet stille inn kameraet til å vise bildet i 360 grader.

Med Mode-funksjonen kan du blant annet stille inn kameraet til å vise bildet i 360 grader.

LED-pærer kommer etter hvert med alskens muligheter, faktisk også med innebygget kamera. Det koster ikke all verden, og hvis du gjerne vil ha overvåking der du uansett skal ha lys, er den smart.

Pæren kan ikke erstatte et “ekte” overvåkingskamera, fordi bildet er for dårlig og den innebygde alarmen ikke kan måle seg med en ekte alarm. Men som et supplement og ikke et alternativ til et alarm-/overvåkingssystem er den fin.

Fungerer som et overvåkingskamera

En pære med innebygget kamera virker i prinsippet som mange andre overvåkingskameraer til hjemmet. Det er innebygget kamera, wi-fi og en app som gjør det mulig å overvåke hjemmet direkte fra en smarttelefon. Du kan også snakke til personer som oppholder seg i nærheten av lyspæren, takket være en innebygget minihøyttaler.

Lydkvaliteten er ikke prangende, men fungerer hvis du snakker rolig. Alternativt kan funksjonen brukes til å skremme ubudne gjester.

Den testede modellen har også en minnekortleser, som gjør det mulig å lagre bilder og video. Kortleseren kan programmeres til å aktivere seg selv hver gang det registreres bevegelse.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Effektiv metode mot innbrudd

Du kan også, via appen på telefonen eller nettbrettet, bruke kameraet til å se om det er noen i rommet som ikke skal være der. Pæren kan i prinsippet brukes overalt. Den krever kun at den er koblet til et trådløst nettverk, og at du har internettforbindelse der du befinner deg!

Høyttaler
Du kan snakke gjennom pæren via telefonen, slik at du for eksempel kan skremme vekk ubudne gjester.

Kamera
Sett opp pæren i en pæreholder i taket. Det gir kameraet best arbeidsbetingelser og dermed en god oversikt over rommet.

Minnekort
For å kunne lagre film og bilder automatisk, skal du bruke et minnekort av typen mikro-SD. Det kan kjøpes fra rundt en hundrelapp, avhengig av lagringskapasiteten.

Derfor er pæren så smart

Den er smart fordi den kombinerer to løsninger i ett produkt. Med en pære i taket får du både en diskret løsning og du slipper samtidig å trekke ledninger, som ved installasjon av et klassisk overvåkingskamera. Det krever faktisk ikke noe mer enn en stabil internettforbindelse å komme i gang.

Kvaliteten er dog ikke all verden, og den billige pæren er ikke alltid feilfri. Men som et supplement for å dekke de områdene et klassisk overvåkingssystem ikke dekker, er en lyspære med kamera verdt pengene.

Det finnes flere forskjellige modeller på markedet – i forskjellige prisklasser. Modellen vi har testet har merkelig nok ikke noe modellnummer, men kalles bare ”LED-pære med 360 graders wifi-kamera”. Med et søk på nettet, finner du flere leverandører.

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Artikkel: Lyspære med innebygget overvåkingskamera
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake