Det er faktisk så mye som 85 innbrudd og tyverier hver dag i boliger i Norge som er så store at de meldes inn til forsikringsselskapene (2016). Det betyr over 30.000 tilfeller hvert eneste år. Selv om du er godt forsikret, ryker du på en egenandel, og blir kanskje rammet av beløpsbegrensninger når tapene skal dekkes. I tillegg er det en uhyggelig opplevelse å vite at fremmede med uærlige hensikter har vært i huset ditt.

Sannsynligheten for at du blir en del av denne statistikken synker i takt med tiltakene du setter inn for å sikre deg mot innbrudd. Derfor får du her Gjør Det Selvs oppskrift på hvordan du markant reduserer risikoen for at det er hjemmet ditt tyven velger neste gang han er på tokt.

Metoden, som vi har valgt å kalle “Skrem, Stopp, Avslør”, bygger på råd fra politi, eksperter på sikkerhet og erfaringer fra utlandet. Og det er verken særlig dyrt eller vanskelig å sikre seg mot innbrudd og tyveri. Det krever bare at du griper det an på en riktig og strategisk måte. Ellers risikerer du å bruke en masse penger uten å redusere risikoen for innbrudd nevneverdig, samtidig som du gir deg og familien en falsk trygghet.

3 trinn som sikrer hjemmet ditt - last ned hele metoden

Når du laster ned artikkelen får du tilgang til alle 3 trinnene i metoden:

1. Skrem tyven Er du hjemme? En usikker tyv hopper over huset ditt.

2. Stopp tyven Forsterk de svake punktene. Vi viser hvor du skal gjøre tiltak.

3. Avslør tyven Hjelp politiet med å installere kameraer, sensorer og alarmer.