En lås i et vindu kan være en god ekstra sikring, hvis du har utsatte vinduer. Utsatte vinduer sitter for eksempel på baksiden av huset, der en innbruddstyv kan stå i fred og ro og bruke tid på å fjerne glasslistene eller bryte opp vinduet.

Låsen hindrer tyven i å åpne vinduet, fordi rammen er låst ned i karmen. Dermed blir det ekstra vanskelig å klatre gjennom vinduet – og bare synet av en vinduslås får kanskje tyven til å gi opp.

Her monterer vi en lås som ikke er forsikringsgodkjent. Det er likevel en god løsning. Men låser av denne typen finnes også i godkjente utgaver, som er testet til å være enda sterkere. Denne ikke-godkjente låsen får du kjøpt for under hundre kroner.

Last ned byggeveiledningen og få billig sikring av vinduene dine

Vil du holde tyven ute kan du laste ned byggeveiledningen vår og få en grundig trinn for trinn-veiledning til hvordan du kan montere en lås i vinduene dine. Det er heldigvis en ganske enkel oppgave for deg som huseier – det tar kun en halvtimes tid, og du kan kjøpe vinduslåser fra 40 kroner.

Overvåkningskameraet beskytter hjemmet ditt mot innbrudd

Et overvåkningskamera hjelper ikke kun politiets arbeid om du har hatt innbrudd. Overvåkningskameraet, som du akkurat nå kan få sammen med 2 nummer av Gjør Det Selv, kan også sende deg live video direkte til telefonen.

Nå kan du trygt forlate hjemmet ditt vel vitende om at du får beskjed med en gang noen forsøker å bryte seg inn!

AKKURAT NÅ: Du får 2 nr av Gjør Det Selv og et overvåkningskamera for kun 79 kroner. Du sparer 675 kroner!


””


Her ser du en video av overvåkningskameraet: