Stort, lett og solid arbeidsbord!

Stanleys nye arbeidsbord kan bære opptil 450 kg, og det slås ut på tre sekunder ved et trykk på en knapp. Det er en nesten genial nyskapelse for gjør det selv-ere.

Om produktet:

Platemål: 60 x 85 cm
Maks. belastning: 450 kg
Vekt: 10,4 kg
www.stanleyworks.no

Jeg har tidligere hatt glede av sammenleggbare arbeidsbenker med en bordplate av tre. Men jeg har også vært irritert på dem, fordi de enten var for små eller ikke tålte at jeg sto på dem. Jeg har også fått fingrene i klem når de skulle slås sammen.

Det var derfor med litt skepsis jeg pakket ut Stanleys “nye revolusjonerende arbeidsbord” av emballasjen for å teste det.

Lett å slå ut

Men allerede da jeg slo ut bordet, var jeg solgt. Det var jo bare å trykke på en knapp, og dra i det lange grepet i enden av bordet, så var det slått ut. Når det skulle slås sammen igjen, var det bare å sette bordet på høykant og dytte inn håndgrepet, så smatt beina inn på plass – og fingrene var ikke i nærheten av å havne i klem.

Beina er av stål, og bordplaten er av kraftig plast. I motsetning til det gamle arbeidsbordet mitt, som absolutt ikke hadde godt av det fuktige forsommerværet, tåler dette å stå ute hele året.

Geniale hull til enhåndstvinger

En annen ting jeg falt for, var at Stanley har laget fire lange hull i et stort kryss på bordplaten. Hullene er beregnet til å stikke enhåndstvinger gjennom, slik at det er mulig å holde fast emner midt på arbeidsbordet. Det er veldig smart tenkt.

Bordplaten er også utstyrt med hull som du kan sette stoppklosser i, og dermed få bedre hold på emnet du jobber med. Klossene har vi dog ikke kunnet finne noen steder, så de må du lage av en rundstokk.

/Testredaktør Kim Wilken

I denne filmen kan du se Stanleys presentasjon av arbeidsbordet

Video

Akkurat nå leser andre ...

Mer fra kategorien Arbeidsbenk