Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Verksted

Verkstedet er en arbeidsplass, hvor det skal være plass til store armbevegelser og prosjekter. Derfor er det en god ide å innrede verkstedet slik at du får mest mulig plass til å boltre deg på. Vi har samlet guider og veiledninger til hvordan du kan innrede verkstedet.

Innredning av verksted og verkstedinventar

Det finnes mange måter å innrede et verksted på. Noen har et lite hobbyrom, mens andre har et verksted i garasjen eller et stort separat verksted med alt fra bordsirkelsag til kompressor og søylebormaskin. Det er derfor en god ide å ta utgangspunkt i selve verkstedet. Det finnes nemlig mange typer inventar til verkstedet. I noen verksted gir det mening å innrede med store stålhyller, mens i andre gir det mening å innrede med en kombinasjon av mindre verkstedhyller og kanskje et arbeidsskap med hjul.

Verkstedhylle

Det er verkstedhyller i nesten alle verksteder. Verkstedhyllene finnes i et hav av forskjellige varianter. De kan være høye, lave, brede eller smale – og de finnes også i forskjellige materialer. Tre og stål er dog de vanligste materialene når vi snakker om verkstedhyller. Fordelen med en verkstedhylle er blant annet at den typisk ikke tar mer plass enn rundt 40 centimeter i dybden, og at den kan fylles med oppbevaringskasser fra gulv til tak.

Verkstedbord

Et verkstedbord, eller et arbeidsbord om du vil, er uten tvil det viktigste inventaret i et verksted. Det er nemlig ved verkstedbordet du kommer til å utføre de fleste av dine gjør det selv-prosjekter. Nettopp derfor er det viktig at det er gjennomtenkt og solid. Et bra verkstedbord skal passe til høyden din. Det finnes ikke noe verre enn å jobbe krumbøyd, med ditto ryggsmerter, fordi bordet er 10 centimeter for lavt. Bordet må dessuten være sterkt og skal kunne tåle adskillige slag fra hammeren og andre tunge gjenstander.

LES OGSÅ: Her har vi samlet alle våre artikler og anmeldelser av arbeidsbord til verkstedet

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake