VERKSTED I TO ETASJER: På rundtur i Thors verksted. Verkstedet er lite, men meget funksjonelt – og alt har sin plass. Merk deg heisen til andre etasje.

Se den hjemmebygde heisen, laget av stolper, bord, kabler og en elektrisk vinsj. Bli også med en tur opp til ”fjernlageret” i andre etasje, der han lagrer alt fra maling, lim og sparkel – til spiker, skruer, fiskeutstyr og en påhengsmotor.

Bli med på rundtur i Thors verksted

Du kan selv ta en titt rundt i Thors verksted i disse 360°-videoene (Krever at du kan se Flash-format.) 360°-VIDEO: Rommet der Thor jobber 360°-VIDEO: 2. etasje – som fungerer som fjernlager

Da Thors verksted ble for trangt, gikk han nye veier. Løsningen ble en hjemmelaget heis til ”fjernlageret” i andre etasje.

Så kjører vi! Heisen kjører opp og ned via kabler og en elektrisk vinsj, plassert i andre etasje.

**_1. Klassisk! Den uunnværlige skrustikken er sentralt plassert i verkstedet, og en gammel arkitektlampe sikrer et godt og fleksibelt arbeidslys.

  1. I det lille hjørnet er benkesliper og søylebormaskin plassert i en god arbeidshøyde.
  2. Enkel, men smart stikkontaktløsning på fronten av arbeidsbordet, sørger for lett tilgang til strøm._**

En trelist med små klosser på baksiden, danner et effektivt og oversiktlig veggoppheng til håndverktøyet.

I andre etasje er det god plass til alt fra maling, lim og sparkel, til spiker, skruer og fiskeutstyr

VIS OSS DITT VERKSTED OG DELTA I KONKURRANSEN!

Har du en inspirerende løsning eller detalj i verkstedet ditt? Delta da i konkurransen om en kraftig verkstedstøvsuger. KONKURRANSE: Vinn en verkstedstøvsuger!