3 løsninger til helt rette terrassebord

Uansett hvor dyre og lekre materialer du kjøper til terrassen, vil du møte den samme utfordringen. Det kan nemlig ikke unngås at noen av bordene vil være litt skjeve. Men fortvil ikke. Her får du 3 effektive løsninger når du skal rette inn terrassebordene.

3 effektive løsninger

BoWrench

Verktøyet griper rundt de underliggende tilfarerne, slik at terrassebordene enkelt kan presses på plass med håndtaket. Når håndtaket ligger på tvers av bordene, låses verktøyet. Dermed kan det slippes, og du kan skru fast bordet. Verktøyet er enkelt å bruke, men det krever litt øvelse å treffe avstanden i første forsøk.

Pris: cirka 1500 kroner (kan også leies).

Brekkjern

Er skjevhetene relativt små, og er du veldig forsiktig, kan du rette opp bordene med et brekkjern og holde dem på plass med kiler. Men pass på. Brekkjernet lager fort merker i treverket. Har du muligheten til det, så bruk et brekkjern med et flatt hode. Det fordeler trykket over et bredere område.

Pris: cirka 200 kroner.

Dextor Powerhand

Dette verktøyet trekker enkelt og effektivt skjeve terrassebord sammen med de du nettopp har lagt. Avstanden mellom de to “føttene” justeres med en skrumaskin, og det kan justeres med millimeterpresisjon. Når det er gjort, har du begge hender ledig til å skru med. Verktøyet må kjøpes i utlandet.

Pris: cirka 170 USD/1295 DKK + frakt og avgifter

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Terrasse