**HEFTEVNE:** Multipuss har en fantastisk heftevne, og det er et glimrende produkt å dekke over gamle fliser med.

HEFTEVNE: Multipuss har en fantastisk heftevne, og det er et glimrende produkt å dekke over gamle fliser med.

TIPS TIL MULTIPUSS

BLANDING: Multipuss røres opp i forholdet 5 kg puss til maks. 1 liter vann. Bruk en blandevisp, og bland i minst 5 minutter, til pussen er som krem. Hell gjerne vann i spannet først; da støver det ikke så mye.TO TYPER MULTIPUSS: Multipussen som selges som hyllevare, er Scan Multipiuss fra BMC Norge. Den er flott på fliser og murverk, men egner seg ikke på strietapet. Til det skal du ha Skalflex Multipuss, som er bestillingsvare (krever litt mengder), også gjennom BMC Norge.

Glatt overflate med riktig verktøy

Multipuss kan trekkes på med en sparkel. Noen vil oppleve at det er enklere å styre – særlig ved tynne lag. Til gjengjeld er et stålbrett, som du kan holde med begge hender, det riktige valget når du skal trekke litt mer tyktflytende multipuss på veggen. Stålbrett fås også i en mindre versjon, som kan være til hjelp når plassen er trang.

Når det siste laget multipuss skal glattes, kan jobben gjøres med en hardt oppvridd, fuktig svamp. Men et pussebrett med svamp, fuktet med vann, gir også en flott finish.

Det finnes mange måter å pusse vegger på. Her har vi samlet alle våre veiledninger, slik at du kan få tips og inspirasjon til når du skal i gang med å pusse vegger.