Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvordan får jeg pusslaget jevnt?

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Problem:

Vi skal i gang med å pusse veggen på huset vårt, og vil høre om dere har noen gode råd til hvordan vi får pusslaget helt jevnt?

Løsning:

På frihånd er det vanskelig å kontrollere et pusslag, men heldigvis finnes det en god løsning: Du skal bruke såkalte lirer. Det er trelister med samme tykkelse som det pusslaget du gjerne vil ende opp med å ha på veggen.

Tykkelsen bør være minst 1 cm, gjerne mer. Du skal bruke to lirer om gangen; de blir satt opp midlertidig, og flyttes etter hvert som du beveger deg rundt huset. Sett fast lirene på veggen med kladder av pussmørtel.

Det bør ikke være mer enn to meter mellom dem. Det området du arbeider på, skal nemlig gjøres ferdig i én arbeidsgang. Start heller med for små enn for store områder. Når området er jevnet ut, flytter du den ene liren og fyller hullet den etterlater. Sett deretter opp liren lenger bort på muren, og fortsett.

LES OGSÅ: Multipuss glatter ut tapet

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake