Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Stål eller tre til skjelett i skillevegg?

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Stål eller tre til skjelett i skillevegg?

Spørsmål

Vi vil dele opp den lange stuen vår i to rom, men er i tvil om hva som er best fremgangsmåte: en skillevegg med gipsplater på et skjelett av stål eller tre?

Svar

Det blir ingen forskjell på kvaliteten på veggen, uansett hvilket skjelett du velger å bygge med. Med to lag gips på hver side av skjelettet har du all den styrken og avstivingen du trenger. Så i bunn og grunn handler det mest om hvilke materialer du foretrekker å bygge med.

Stål er det raskeste å bygge med når du først får taket på det, men det er til gjengjeld også den dyreste løsningen. Utover selve stålprofilene, skal du også bruke en fiksertang til å klipse sammen profilene med. Å bygge et skjelett av trelekter er det klart billigste for en gjør det selv-er

LES OGSÅ: Bygg en skillevegg

STÅL MONTERES MED FIKSERTANG

Noe av det som gjør det enkelt å jobbe med stållekter, er at de raskt kan klippes til med en platesaks og enkelt klipses sammen med en fiksertang

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake