Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Oppladbar sirkelsag du IKKE vil være foruten

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Makitas sirkelsag på batterier er et blinkskudd. Du får en hendig maskin med masser av krefter og mulighet til å bruke den med føringsskinne.

Batteri: 18 V /4 Ah


Bladstørrelse: 165 mm


Motor: Børsteløs


Omdr. max.: 5000/minutt


Vekt: 3,3 kg

Da den gamle sirkelsagen min var moden for utskifting, valgte jeg en på batteri. Jeg regnet med at den ville dekke mitt forholdsvis beskjedne sagebehov. Valget falt på denne sagen fra Makita, og det har jeg ikke angret på. Dels er det deilig å slippe en ledning til sagen, og dels sager den mye bedre enn min gamle, tradisjonelle sirkelsag.

Sager som en drøm

En børsteløs motor og avansert elektronikk, gjør at maskinen har masser av krefter, som den porsjonerer ut alt etter hva den sager i. Er det tynt, lett treverk, kjører den fort uten å bruke krefter, og er det tungt, hardt tre, bruker den mye krefter og batterikapasitet.

LES OGSÅ: Test av sirkelsager

Effektiv og hendig

Motorbremsen virker perfekt. Sagen stopper umiddelbart når knappen slippes. Lyset er kraftig, og ligger nøyaktig på saglinjen, som blåses ren av en sponblåser.

Håndgrepet med sklisikre belegg er godt å holde på, og rett under håndtaket sitter LED-lampene. De forteller hvor mye strøm som er igjen på batteriet, og de viser om du er i en situasjon der det tærer ekstra på kreftene – og dermed også på batteriet.

Da gjelder det å få satt det andre batteriet på lading. Heldigvis er det en hurtiglader som følger med, så på et kvarters tid er batteriet fullt oppladet. Det følger med et sideanlegg, i tillegg til et adapter. Det kan spennes på, så sagen kan brukes med en Makita føringsskinne

/Testredaktør Kim Wilken

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake