Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Mal enkelt med sprøyte

Skriv ut Lagre artikkel

Bosch har en fiks, liten malesprøytepistol til en overkommelig pris.

La det være sagt med en gang: Skal du lakkere en flott veteranbil, er det nok ikke Boschs kompakte malesprøytemaskin til cirka 1000 kroner du skal velge. Men til ikke fullt så krevende male- og lakkeringsoppgaver, fungerer PFS 3000 veldig godt – til tross for maskinens beskjedne størrelse.

Ikke egnet til bygningsmaling

Veiledningen beskriver både maling av gjenstander, som for eksempel møbler, og større flater, som vegger. Begge deler er da også mulig, men vi synes ikke sprøyteanlegget er kraftig nok til bygningsmaling, ettersom det simpelthen blir for tidkrevende. Det må mer luft til, samt en bredere vifte av maling, enn hva det lille Bosch-anlegget presterer. Det er faktisk raskere å rullemale.

Brukervennlig malesprøyte

Anlegget består av en kompressorenhet som er forbundet via en fleksislange til en sprøytepistol. Det er enkelt å sette sammen og oversiktlig og lett å lære å bruke via en glimrende bruksanvisning.

LES OGSÅ: Test av sprøytepistoler

Det følger ikke med en viskositetsmåler til malingen/lakken. Når det gjelder fortynningen av malingen, noe som er nødvendig hvis du vil ha en flott finish på malingen, må du altså prøve deg frem. Til gjengjeld kan du bruke mange forskjellige typer maling og lakk i sprøyteanlegget, da det fungerer med både vannfortynnbare produkter og de som fortynnes med andre løsemidler.

LES OGSÅ: Bli ekspert på malingssprøyter på 5 minutter

Boschs malesprøyte overrasker positivt

Et vesentlig spørsmål til malesprøytemaskiner, er alltid hvor raskt og enkelt de kan rengjøres. Her overrasker PFS 3000 positivt. Vi prøvekjørte sprøyteanlegget med vannfortynnbare produkter, og de er naturligvis enklest å jobbe med. Men sprøytepistolen er uansett rask å ta fra hverandre for å rengjøre. Det tok faktisk kortere tid enn det gjør å rense en godt brukt malepensel. Bosch-anlegget blir derfor mer interessant, ettersom også små maleoppgaver dermed kan løses uten at tidsforbruket med rengjøringen blir for stort.

Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.

Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Anmeldelse: Mal enkelt med sprøyte
Total pris: 149 kr
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun kr 29
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake