Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Mal enkelt med sprøyte

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Bosch har en fiks, liten malesprøytepistol til en overkommelig pris.

La det være sagt med en gang: Skal du lakkere en flott veteranbil, er det nok ikke Boschs kompakte malesprøytemaskin til cirka 1000 kroner du skal velge. Men til ikke fullt så krevende male- og lakkeringsoppgaver, fungerer PFS 3000 veldig godt – til tross for maskinens beskjedne størrelse.

Ikke egnet til bygningsmaling

Veiledningen beskriver både maling av gjenstander, som for eksempel møbler, og større flater, som vegger. Begge deler er da også mulig, men vi synes ikke sprøyteanlegget er kraftig nok til bygningsmaling, ettersom det simpelthen blir for tidkrevende. Det må mer luft til, samt en bredere vifte av maling, enn hva det lille Bosch-anlegget presterer. Det er faktisk raskere å rullemale.

Brukervennlig malesprøyte

Anlegget består av en kompressorenhet som er forbundet via en fleksislange til en sprøytepistol. Det er enkelt å sette sammen og oversiktlig og lett å lære å bruke via en glimrende bruksanvisning.

LES OGSÅ: Test av sprøytepistoler

Det følger ikke med en viskositetsmåler til malingen/lakken. Når det gjelder fortynningen av malingen, noe som er nødvendig hvis du vil ha en flott finish på malingen, må du altså prøve deg frem. Til gjengjeld kan du bruke mange forskjellige typer maling og lakk i sprøyteanlegget, da det fungerer med både vannfortynnbare produkter og de som fortynnes med andre løsemidler.

LES OGSÅ: Bli ekspert på malingssprøyter på 5 minutter

Boschs malesprøyte overrasker positivt

Et vesentlig spørsmål til malesprøytemaskiner, er alltid hvor raskt og enkelt de kan rengjøres. Her overrasker PFS 3000 positivt. Vi prøvekjørte sprøyteanlegget med vannfortynnbare produkter, og de er naturligvis enklest å jobbe med. Men sprøytepistolen er uansett rask å ta fra hverandre for å rengjøre. Det tok faktisk kortere tid enn det gjør å rense en godt brukt malepensel. Bosch-anlegget blir derfor mer interessant, ettersom også små maleoppgaver dermed kan løses uten at tidsforbruket med rengjøringen blir for stort.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake