Byggeveiledning
Lett
Vanskelig

Sykler har godt av å stå overdekket og luftig – i stedet for å stå inne i et kaldt uthus. Det betyr nemlig ikke bare at du kan sette deg på et tørt sete neste gang du skal ut å sykle. Det betyr også at sykkelen din tørker raskere, slik at den ikke ruster.

Hvis du ikke hører til blant dem som elsker å slepe sykkelen ned i kjelleren hver ettermiddag, eller starte på en våt, halvrusten sykkel om morgenen, så er det elegante sykkelskuret vårt, med åpne vegger, det helt rette. Konstruksjonen er enkel, og jobben lett å planlegge, fordi du begynner med å bygge fire helt like veggmoduler.

Rundt to av modulene lager du gavlveggene. Deretter begynner du å sette opp tingene på stedet. Modulene, med sine skråstivere, sikrer at alt sammen står urokkelig når den siste skruen er skrudd inn. Det tar litt tid å lage veggmodulene, men de gir skuret en flott letthet. Når de er ferdige, går også resten av jobben så mye raskere.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Fjern rust fra sykkelen med en multisliper

Om sykkelen din trenger en kjærlig hånd, kan du bruke en multisliper til å bli kvitt rusten. Det lille slipehodet kan trenge inn i de minste krokene, og er derfor smart til å fjerne rust på sykkelen.

Akkurat nå får du en multisliper sammen med Gjør Det Selv.

Klikk her og les mye mer om multisliperen og det gode tilbudet: 2 nummer av Gjør Det Selv og en multisliper for kun 79 kroner.