Linoleumsgulv

Linoleumsgulv er en slitesterk løsning som er enkel å vedlikeholde. Derfor er linoleum ofte også en av de foretrukne gulvtypene i kjøkkenet. Vi viser deg hva du må være oppmerksom på når du velger å legge et linoleumsgulv.

Linoleumsgulv

Et linoleumsgulv er slitesterkt, lett å vedlikeholde og mykt å gå på. I tillegg er det ganske enkelt å legge et linoleumsgulv selv. Linoleum til gulvbelegg er laget ved å blande en rekke naturlige materialer, som vi i tillegg har rikelig av. Til nytte for både miljøet og inneklimaet.

Den letteste måten å legge linoleumsgulv på, er ved å bruke klikkfliser. Det er både pent og praktisk, og du bestemmer selv hvilke farger du vil kombinere. Mange velger å ha linoleumsgulv på kjøkkenet, fordi det er enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Linoleumsgulv fås i mange farger. Det er derfor lett å finne gulvet som passer på kjøkkenet – uansett om du vil ha sterke farger, klassiske mønstre eller en diskret nyanse.

Linoleumsgulv – gjør det selv

Det er som sagt enkelt å legge et linoleumsgulv selv. På denne siden har vi samlet en rekke artikler, der du finner inspirasjon og veiledning til hvordan du gjør det.

annet fra Bonnier Publications