Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Bedre akustikk med spilepanel

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Trespiler i taket er ikke bare et spørsmål om estetikk. Med akustikkpanel får du både et flott tak og en støyabsorberende overflate, som gir deg bedre akustikk i rommet.

Bedre akustikk med spilepanel

Høyt til taket, rene linjer, bare vegger. Det er moderne og det ser bra ut – men i mange tilfeller betyr det også at akustikken i rommet blir elendig: lyden fra samtaler, kjøkkenmaskiner, stoler som trekkes over gulvet; alle lyder slås tilbake fra de harde flatene, og praten rundt spisebordet blir en anstrengende affære i stedet for en hyggelig kosestund.

Tepper og malerier kan hjelpe litt, fordi de myke materialene ikke slår lyden tilbake, men vil du for alvor gjøre noe med problemet, krever det større myke flater.

Her kommer nye, moderne spilepanel inn i bildet. I tillegg til å gjeninnføre listetaket, som i årevis har vært utskjelt og erstattet av gipsplater, kan panelene nemlig lages med en støydempende bakside.

Fås også uten støydemping

Panelene finnes i mange tresorter og farger. Er du bare ute etter spilenes evne til å bryte de hvite flatene, uten at du trenger støydemping, kan du også kjøpe spile­panel uten. Monteringen er den samme, men prisen er selvsagt lavere.

Slik setter du opp panelene

Logg inn eller kjøp tilgang kjøp tilgang

Mange farger å velge blant

Panelene til tak og vegg fås i flere tresorter og farger. Eksemplene her er fra merket Fibrotech. Prisen er fra cirka 1000 kroner per m².

Lys eik er en mulighet hvis du ønsker tre i en lys nyanse.

Grå eik er en mulighet hvis du ønsker et litt annerledes tretak.

Røkt eik er den mørke, klassiske utgaven av spiletaket.

Oljet eik er den fargen de fleste nok vil forbinde med et spiletak.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake