Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

De 3 mest populære artiklene akkurat nå!

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Frister det med 20 tips fra fugemesteren eller å lese om en splitter ny kapp-/gjærsag? Eller hva med et komplett kurs i et gratis 3D-tegneprogram?

Det kan godt hende været ikke akkurat frister til store utendørsprosjekter. Men det er i hvert fall aktivitet hos gjør det selv-erne når de besøker hjemmesidene våre. Her kan du se hvilke tre artikler som er de mest populære akkurat nå!

Bruk et gratis 3D-tegneprogram og få et perfekt resultat!

Bruk en formiddag foran skjermen, og se hvordan det nye hageskuret kommer til å se ut. Skift kledning, farger eller størrelse, og bestem deg ut fra det. Med et gratis tegneprogram kan du lage en modell som ligner, og som er enkel å bygge etter.

Gå til artikkelen her

20 tips fra fugemesteren

Det finnes fagfolk som lever av å lage fuger – fugemestere. Her deler en fugemester en masse erfaringer, slik at du også kan få fuger som lukker helt tett med en glatt og pen overflate, og slik at du unngår å kline ut fugemassen andre steder enn planlagt.

Gå til artikkelen her

Vi tester 6 kapp-/gjærsager

Når du skal kappe en stor stabel terrassebord, eller når du skal lage nøyaktige snitt med skrå vinkler, kan ingen sag hamle opp med kapp-/gjærsagen. Vi har samlet seks spennende maskiner i prisklassen opptil 2500 kroner. Og det er ikke den dyreste som er den beste.

Gå til artikkelen her

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake