Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Bajonettsag

Bajonettsagen skjærer seg stort sett gjennom alle materialer. Den er spesielt uunnværlig når du skal rive ned. Her får du våre beste tips til bruken av bajonettsagen. Du finner også den nyeste testen av bajonettsager.

Den hardføre bajonettsagen

En bajonettsag er genial til alt det du ikke vil utsette dine andre sager for. Bajonettsagen er hardfør, aggressiv og fleksibel - noe som er en fordel når du for eksempel skal rive ned noe.

Hvilke oppgaver er bajonettsagen god til?

En bajonettsag er nærmest uunnværlig om det skal rives ned en vegg. Bajonettsagen skjærer seg - med sitt lange sagblad - gjennom planker, gips og reisverk. Det fleksible sagbladet er også bra når det for eksempel skal skjæres i rør eller gulvbord tett på en vegg. En bajonettsag kan også være nyttig om du skal kappe en lekt over hodehøyde.

Hvilket sagblad skal jeg velge til bajonettsagen min?

En bajonettsag kan skjære i flere forskjellige materialer. Det krever dog at du velger det riktige bajonettsagbladet til formålet. Skal du skjære i tre, skal du bruke et tresagblad - det samme gjelder om du for eksempel skal skjære over et metallrør, da skal du bruke et metallsagblad. Om du skal skjære i tre, bør du også vurdere hvordan snitt du ønsker. Skal du rive noe ned, er et grovt sagblad et godt valg, men hvis målet er å få et pent snitt, vil et finere sagblad være å foretrekke.

Kan en bajonettsag skjære i murstein?

Ja, en bajonettsag kan godt skjære i murstein. Med det riktige sagbladet er bajonettsagen utrolig effektiv - både når det kommer til å skjære i murstein, porebetong og lecastein.

Test av bajonettsager

Det finnes et hav av forskjellige bajonettsager på markedet, og det kan være vanskelig å velge hvilken modell du skal investere i. Det finnes både bajonettsager på batteri og på 220 volt. Det finnes også bajonettsager som er beregnet til enhåndsbruk, og det finnes sager som har mer krefter og lenger sagblad enn andre.

Her kan du se vår test av bajonettsager: Bajonettsag test

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake