Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sterk, liten sag til tykke planker

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Sagen fra Blå Bosch er en glimrende sirkelsag, som er sterk og kan sage dypt. Men den mangler dessverre muligheten til å montere en føringsskinne.

Sagen kan sage dypt, fordi sentrum på bladet er senket under motorens sentrum.

Du får det du ser. Enklere kan det ikke sies. En kompakt og relativt lett sirkelsag uten hitech-detaljer og bling-bling. Sagen er behagelig å holde, har en god balanse og gir et solid og pålitelig førsteinntrykk.

Sirkelsagens skjæredybde er imponerende

Til tross for en bladdiameter på bare 165 mm, er skjæredybden på hele 66 mm og 47 mm ved 45° skråsnitt. Det er flott, og skyldes at sentrum på bladet er forskjøvet i forhold til motoren, så den ikke sitter i veien.

Rikelig med kraftoverskudd

Med en effekt på 1100 W er det rikelig kraftoverskud til å sage i grove dimensjoner — også i harde tresorter. Med et friskt blad, hadde vi ingen problemer med å dele 40 mm tykke planker av tørr eik.

Sirkelsagen har et par mangler

Vi savnet en not i sålen, slik at sagen kunne brukes med en føringsskinne. I stedet måtte vi bruke et bord og skrutvinger, som i ”gamle dager”. Vi savnet også en stuss til tilkobling av støv- eller sponsuger.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake