Om produktet:

  • Oscillasjon: 4 grader
  • Omdr./min.: 8.000-18.000
  • Vekt: 1 kg
  • 20V-batteri/lader: Ca 700 kr (2,5 Ah)/ 500 kroner

Sonicrafter WX693.9 fra tyske Worx er et sterkt og allsidig batteriverktøy til blant annet skjæring, saging og sliping.

Testen vår viste at multikutteren i høy grad klarer å utnytte batteriets yteevne. Etter en dag, med flittig bruk av maskinen, merket vi ingen tegn på nedsatt ytelse. Det var heller ikke behov for å lade opp batteriet underveis. Det er imponerende.

Multikutteren viste seg å være god til for eksempel å skjære helt tett inn mot et emne, slipe under skapsokler og jobbe i skarpe hjørner, som ellers kan være vanskelige å komme til. Motoren er utstyrt med hastighetsregulator, som gjør at den kan styres i seks trinn. Derfor kan du alltid finne riktig hastighet til jobben.

Det sitter to skarpe, effektive LED-lamper foran på maskinen. Selv i mørke kroker kan du se akkurat hva du foretar deg.

Brukervennlig maskin

Det følger for øvrig med et fint utvalg av tilbehør. Det er blad som kan skjære eller slipe i materialer som stein, fliser, metall og plast, og forskjellige typer til tre.

Det var raskt og enkelt å skifte mellom de forskjellige tilbehørene med låsesystemet, som Worx kaller “Hyperlock”.

Det fungerer ved at låsen skal vippes frem og løsnes. Deretter kan du helt enkelt sette på for eksempel et slipeblad, stramme og vippe låsen tilbake. Det er en fornøyelse å bruke, og tilbehøret blir spent veldig godt fast.

LES OGSÅ: Test av multikuttere

DETALJER
RASKT SKIFTE
Hyperlock-systemet er en smart og enkel måte å skifte mellom det fine utvalget av tilbehør på. Alt gjøres helt enkelt, uten bruk av verktøy.
GOD ERGONOMI
En slank kropp gjør det lett å holde maskinen, komme til start-/stoppknappen og snu og vri maskinen under arbeidet

WORX SONICRAFTER WX693.9 BØRSTELØS MULTIKUTTER 20 V

Generelt virker Worx Sonicrafter WX693.9 som en robust og solid maskin, med lang holdbarhet. Mulighetene er mange, og har du først blitt vant til å bruke den, er den vanskelig å unnvære til både små og store prosjekter.

Pris: Ca 1500 kroner, uten batteri og lader

+

Brukervennlig og støysvak.

-

Separat batteri og lader.