Luksusbad for kun 25 000 kroner

Vegghengt toalett, dusjnisje med benk, gulv med store fliser, pussede vegger og en flott håndvask! Du kan komme langt for lite penger, hvis du tenker deg godt om.

Et helt nytt bad for 25 000 kroner. Flott, elegant og designet for fremtiden. Det lyder umulig, og det ligger da også et stort arbeid i å rydde rommet totalt, bygge et nytt tak, pusse opp de gamle flisveggene og legge et helt nytt gulv, før vi skaper fire helt nye områder med hver sin funksjon: håndvasken, dusjen, toalettet og vaskeriet. I denne utgaven bruker vi 25 000 kroner. I neste utgave legger vi på 7000 kroner til håndvask og tørkeplass.

Men tenker du deg godt om, og bruker pengene på de tingene som skal holde i mange år, kommer du veldig langt. Du kan nemlig velge de flotteste fliser, den råeste vasken og et toalett som er et kunstverk i seg selv, hvis de nye veggene lages av maling og mørtel, når tørkestativ og knagger er skåret av gamle bord, og når speilet er fra Ikea.

Kombinert med en gjennomtenkt innredning, ligner dette alt annet enn et rimelig spareprosjekt.

Pussvegger på gamle fliser
Utenfor de våte sonene ved dusj og vask, dekker vi de gamle flisene med et lag puss som males i en myk sandtone.

Skipsgulv av eksklusive fliser
Til forveksling ligner det et gulv av teak, men de 80 cm lange plankene er keramiske fliser, som skapt til det nye rommet.

Dusjnisje med utsikt
Dusjnisjen er utstyrt med ruter, og innsiden er dekket av store, hvite fliser.

Vegghengt, elegant toalett
Det elegant designede toalettet uten synlige beslag og skjult sisterne, erstatter det gamle.

Flott vaskeplass til både klær og hender
Et vaskerom på bare én kvadratmeter og en flott håndvask på hvite fliser.

Akkurat nå leser andre ...

Mer fra kategorien Bad