Gapahuk

Norge er rik på spennende natur, og med en gapahuk kommer du helt tett på naturen – uansett om det er i din egen hage eller i villere omgivelser. Du kan fint bygge en gapahuk selv. Det trenger verken å være dyrt eller vanskelig. Vi guider deg trinn for trinn i byggeveiledningene våre, og gir deg tips og triks, slik at du er godt forberedt til byggeprosjektet.

  Fantastiske naturopplevelser

  Med en gapahuk har du muligheten til å få sove under tak, men likevel helt tett på været og naturen rundt.

  Det er herlig å overnatte utendørs og sove i en gapahuk – uansett om det er ute i skogen eller i din egen gapahuk i hagen.

  Det trenger heller ikke å være vanskelig å bygge en gapahuk selv.

  På denne siden finner du inspirasjon og byggeveiledninger til å bygge gapahuk, og våre beste tips og triks til byggeprosjektet.

  Bygge gapahuk selv

  Hvis du ikke har noe særlig erfaring fra gjør det selv-arbeid, kan du likevel bygge deg en gapahuk selv.

  LES OGSÅ: Vår mest populære byggeveiledning – bygg en gapahuk selv

  En gapahuk skal gjerne være et litt rustikt byggverk, der det viktigste formålet er at den skal fungere som le for regn og vind, samt som en tørr soveplass. Det er derfor rom for litt småfeil og grove detaljer underveis, uten at det får stor betydning for den ferdige gapahuken.

  Gapahuk pris

  Det er ikke nødvendigvis et dyrt prosjekt å bygge gapahuk. Når du bygger selv, sparer du mange penger, fremfor å kjøpe et gapahuk-byggesett.

  Kom godt i gang med å bygge gapahuk selv

  Det er et morsomt prosjekt å bygge gapahuk, og hvis dere er flere om prosjektet, trenger det ikke å ta lenger tid enn en helg.

  Med byggeveiledningene våre, får du en komplett materialliste, grundig trinn for trinn-veiledning og tegninger av gapahuken i veiledningen.

  Du kan også bruge byggeveiledningene kun som inspirasjon, og deretter bygge din egen gapahuk akkurat slik du vil ha den.

  Gapahuk med bålplass

  Det er opplagt å bygge en bålplass i forbindelse med en gapahuk, slik at du kan varme deg og lage mat utendørs når du overnatter i naturen.

  Her finner du alle våre byggeveiledninger til bålplass og bålsteder, slik at du kan bygge deg en gapahuk som også har en flott varmekilde med åpne flammer.