Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Radiator

Er radiatoren din primære varmekilde, finner du informasjon om hvordan du vedlikeholder og oppgraderer radiatorene så de fungerer best mulig.

Radiator - montering og vedlikehold

Radiatorene er en vanlig varmekilde i norske hjem. Her på siden guider vi deg både gjennom monteringen og vedlikeholdet av en radiator. Du finner også detaljerte byggeveiledninger til radiatorskjulere.

Noen av oss har kanskje opplevd en kald radiator etter en lang sommerpause. Løsningen på en radiator som er blitt kald, er heldigvis enkel og du kan fikse det på noen få minutter. Oftest skyldes det at den lille ventilstiften i radiatorens termostat har satt seg fast - den kan du løsne ved å trykke på den eller banke lett på siden av ventilen. Hvis ventilen stadig sitter fast, løser du problemet ved å skifte en del av ventilen (pakkboksen).

Radiatorskjuler - bygg den selv

Ikke alle radiatorer er like pene å se på. Og hvis du skal ut og kjøpe en radiatorskjuler, kan det bli en dyr fornøyelse. Men heldigvis kan du selv bygge en radiatorskjuler, enkelt og billig. Det finnes mange forskjellige muligheter hvis du selv vil bygge en radiatorskjuler. I denne artikkelen bygger vi en radiatorskjuler ut av en gammel trepersienne fra IKEA. Denne radiatorskjuleren koster ikke stort, men ser likevel eksklusiv ut. Se hvordan vi gjorde det i denne utførlige byggeveiledningen: Bygg billig radiatorskjuler - av gjenbruk!

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake