På en varm sommerdag er denne amerikanske hagestolen det perfekte sted å oppholde seg.

På en varm sommerdag er denne amerikanske hagestolen det perfekte sted å oppholde seg.

Amerikansk hagestol

Vi blir ikke overrasket om denne amerikanske hagestolen blir en stor hit blant hagefolket.

Alle som har fulgt prosjektet, er svært begeistret - ikke minst på grunn av prisen.

For rundt 600 kroner får du nemlig en liggestol med en helt utrolig komfort og i en kvalitet som vi garanterer deg at det ikke finnes maken til - med mindre du ofrer flere tusen kroner på en hagestol. Og da likevel ikke.

Forbildet til denne amerikanske hagestolen

Utgangspunktet til denne hagestolen er den berømte amerikanske muskoka-stolen med buet sete og rygg - og ikke minst brede armlener som inviterer til en sommerdrink eller en kaffekopp i stolen, og nærmest gjør hagebordet overflødig.

Den amerikanske hagestolen er perfekt til avslapping på terrassen. Når du i tillegg bruker fotskammelen, har du en ordentlig lenestol.

Både den amerikanske hagestolen og den tilhørende fotskammelen fremstilles utelukkende av høvlet furu, og vi våger å påstå at du kan bygge settet i løpet av en helg.

Husk overflatebehandling!

Når du bygger en amerikansk hagestol, er det viktig at du husker overflatebehandling. Hvis din nye amerikanske hagestol skal holde ut i det norske klimaet, må den overflatebehandles - ellers risikerer du at solens stråler, regn og fukt bryter ned treet.

Vi anbefaler at du gir både stol og skammel en omgang med grunningsolje, og to ganger oljebasert trebeskyttelse. Da vil din amerikanske hagestol holde i mange år fremover.

Last ned byggeveiledningen: Amerikansk hagestol - bygg den på en helg

Last ned den detaljerte byggeveiledningen og få en trinn for trinn veiledning, materialliste og grundige tegninger. Når du laster ned byggeveiledningen, så lover vi at du kan ha en amerikansk hagestol klar på en helg. Og kanskje er det noe som kommer til å bringe glede i familien?

Også uten fotskammelen er den amerikanske hagestolen både lekker og innbydende.

Også uten fotskammelen er den amerikanske hagestolen både lekker og innbydende.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Få Gjør Det Selvs store hagebilag og en bor-/skrumaskin for kun 89 kroner

Tilbudet består av en bor-/skrumaskin, 2 utgaver av Gjør Det Selv og et hagebilag, som inneholder veiledning til noen av våre mest populære utendørs prosjekter.

Du får alt sammen for kun 89 kroner + porto. Du sparer 465 kroner!

Ja takk, vis meg mer om det gode tilbudet nå!

LES OGSÅ: Bygg en flott utendørs dusj