Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hekksaks

Hekksaks på bensin eller med batteri? Du har flere muligheter når du skal kjøpe en ny hekksaks. Her finner du vår nyeste test av hekksakser - enten om det skal være på batteri, med ledning eller med bensin. Vi veileder deg slik at du kan velge den riktige hekksaksen.

Hekksaks – utvalget er stort

Det er mange modeller å velge mellom når du skal kjøpe en ny hekksaks. En velfungerende hekksaks er vanskelig å unnvære for alle som har en hekk å vedlikeholde. Det er imidlertid mange å velge mellom. Oftest står valget mellom en bensindrevet hekksaks og en batteridreven hekksaks.

Bensindreven hekksaks

Har du en stor hage med gamle hekker, bør du bruke en bensindreven hekksaks. En bensindreven hekksaks kan nemlig kutte grener på mer enn 22 mm i diameter. I tillegg kan også den batteridrevne hekksaksen jobbe i mer enn 50 minutter sammenhengende, som er grensen for hva de fleste hekksaksene på batteri klarer.

Batteridreven hekksaks

Om du skal vedlikeholde og klippe en mindre hekk, så er en liten batteridreven hekksaks som regel nok. De er enkle å håndtere og kan kjøre cirka 50 minutter på en opplading.

Test av hekksakser

Vi har testet adskillige hekksakser opp gjennom årene. Se våre siste tester av hekksakser her: Hekksakser test

Hekksakser til en mellomstor hage

Hvis du har en mellomstor hekk, blir valget litt vanskeligere. Her må du overveie fordeler og ulemper. Den bensindrevne hekksaksen er kraftigere, men den er også dyrere, tyngre og bråker mer. Den batteridrevne hekksaksen er enkel og pålitelig, men om greinene blir for kraftige, kan den risikere å få dem “i tennene”, noe som vil forsinke jobben.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake