Terrassevasker til høytrykksspyleren - virker den?

Gjør Det Selvs nyhetsredaktør Per Farsund er begeistret! Han har nemlig nylig renset terrassen med en terrassevasker montert på høytrykksspyleren.

Terrassevasker til høytrykkspyleren er en suksess, mener nyhetsredaktøren.

Er du på utkikk etter en høytrykksspyler, bør du absolutt kjøpe en modell med terrassevasker. Det virker fantastisk, og med terrassevaskeren kan du raskt fornye den gamle terrassen – i tillegg uten å slite unødvendig på tre eller stein.

LES OGSÅ: Test av høytrykksspylere

Slik virker en terrassevasker:

En terrassevasker – noen produsenter kaller det en "patio cleaner" eller overflatevasker – monteres på høytrykksspyleren i stedet for den vanlige sprøytedysen.

En terrassevasker består av et skjold med en børstekant, som gjør at skittent vann ikke spruter på resten av terrassen, vegger eller brukeren selv.

Inne i skjoldet sitter det to dyser på en arm som roterer, og på den måten renser terrassen med vann fra flere retninger hele tiden. Det gir et bedre og jevnere resultat, uten synlige striper, enn om du bare bruker høytrykksspyleren.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Alt om høytrykksspylere

Vanntrykket i en terrassevasker er lavere enn på standarddysen, slik at overflaten på både treverk og belegningsstein blir skånet under rensingen.

Terrassevasker fjerner all skitten på en gang

Den skånsomme, men effektive terrassevaskeren, fjerner både alger, mose og alminnelig skitt fra terrassen. Det er overraskende raskt og enkelt, og du slipper i tillegg å bruke kjemisk terrasserens eller algefjerner på terrassen.

Akkurat nå leser andre ...