Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Terrassevasker til højtryksrenseren - virker den?

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Gjør Det Selvs nyhetsredaktør Per Farsund er begeistret! Han har nemlig nylig renset terrassen med en terrassevasker montert på høytrykkspyleren.

Terrassevasker til høytrykkspyler

Terrassevasker til høytrykkspyleren er en suksess, mener nyhetsredaktøren.

Er du på utkikk etter en høytrykkspyler, bør du absolutt kjøpe en modell med terrassevasker. Det virker fantastisk, og med terrassevaskeren kan du raskt fornye den gamle terrassen – i tillegg uten å slite unødvendig på tre eller stein.

LES OGSÅ: Test av høytrykkspylere

Slik virker en terrassevasker:

En terrassevasker – noen produsenter kaller det en "patio cleaner" eller overflatevasker – monteres på høytrykkspyleren i stedet for den vanlige sprøytedysen.

En terrassevasker består av et skjold med en børstekant, som gjør at skittent vann ikke spruter på resten av terrassen, vegger eller brukeren selv.

Inne i skjoldet sitter det to dyser på en arm som roterer, og på den måten renser terrassen med vann fra flere retninger hele tiden. Det gir et bedre og jevnere resultat, uten synlige striper, enn om du bare bruker høytrykkspyleren.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Alt om høytrykksspylere

Vanntrykket i en terrassevasker er lavere enn på standarddysen, slik at overflaten på både treverk og belegningsstein blir skånet under rensingen.

Terrassevasker fjerner all skitten på en gang

Den skånsomme, men effektive terrassevaskeren, fjerner både alger, mose og alminnelig skitt fra terrassen. Det er overraskende raskt og enkelt, og du slipper i tillegg å bruke kjemisk terrasserens eller algefjerner på terrassen.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake