Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Isolering med mineralull

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Nesten alle isoleringsoppgaver kan løses med mineralull. Uansett om du velger glass- eller steinull, finnes det en lang rekke produkter som er skreddersydd til forskjellige oppgaver – fra vanlige plater til gulv, vegger og tak, til granulat som blåses inn i vegger og på loft.

Mineralull

EFFEKTIVT: Mineralull isolerer først og fremst mot kulde og varme. Men det kan også sørge for at fukt, støy og flammer ikke sprer seg.

VIKTIG OM MINERALULL!

De små fibrene fra isolasjonen kan være plagsomme – i lang tid etterpå. Arbeidshansker, støvmaske og lange ermer er en klar anbefaling når du jobber med mineralullisolasjon. Stapp også buksene ned i sokkene, slik at du ikke blotter noe hud.

SPESIELT MED MINERALULL

Mineralullisolasjon består primært av stillestående luft, og bare litt materiale. Derfor er det avgjørende for isoleringsevnen at isolasjonen ikke trykkes sammen.

Dimensjoner

Plater finnes til forskjellige formål. Men de myke platene til innvendig etterisolering er de mest vanlige. De er 56-57 cm i bredden, slik at de passer mellom stenderne i en vegg, med standard senteravstand på 60 cm.

Vanlige tykkelser er:

  • 50 mm
  • 100 mm
  • 150 mm

Ruller fås typisk i lengder fra cirka 3-13 meter i flere forskjellige bredder, men 56-57 cm er mest vanlig. Vanlige tykkelser er:

  • 50 mm
  • 100 mm
  • 150 mm
Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake