Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Er du Norges BESTE gjør det selv-er?

Skriv ut Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Sammen med RYOBI er vi på jakt etter Norges BESTE gjør det selv-prosjekt, og DU kan vinne masse lekkert ONE+verktøy. Det er premier for 50.000 kroner! Sagt på en annen måte: Send oss bilder av ditt FERDIGE gjør det selv-prosjekt, og delta i konkurransen. ALLE kan delta!

NO-slutpix

Konkurransen er slutt, og vi jobber på høytrykk for å finne vinnerne. Vinnerne får direkte beskjed og offentliggjøres her: www.gjoerdetselv.com

Har du behov for å få oppgradert verkstedet med haugevis av lekkert verktøy, så er det nå du skal prøve deg. Med en førstepremie på 25.000 kroner, en andrepremie på 15.000 kroner og en tredjepremie på 10.000 kroner, kan du få seriøst mye verktøy for pengene! RYOBI ONE+ byr på 150 forskjellige verktøy på 18 volt, som du fritt kan velge blant hvis du havner på en av de tre pallplassene :)

NÅ har du muligheten til å få fylt opp verkstedet med masser av lekkert verktøy og utstyr fra RYOBI. Ryobi har 150 forskjellige batteriverktøy du kan velge blant.

Slik deltar du:

 • Send oss et bilde av det ferdige resultatet.
 • Send oss minimum 4 bilder som viser byggingen underveis.

Dette kan du vinne:

 1. premie: Gavekort på 25.000 kroner.
 2. premie: Gavekort på 15.000 kroner.
 3. premie: Gavekort på 10.000 kroner.

I tillegg kommer vinnerprosjektet på forsiden til magasinutgaven av Gjør Det Selv.

Gavekortene kan utelukkende brukes på verktøy i RYOBI ONE+serien.
Premien er personlig og kan ikke videreselges eller veksles til kontanter.

Send oss ditt FERDIGE gjør det selv-prosjekt

En splitter ny terrasse, en skillevegg, et smart lite skap som skjuler sikringsskapet eller en hjemmelaget pizzaovn støpt i betong etter en pilatesball som mal. Uansett om gjør det selv-prosjektet ditt er gigantisk stort, rendyrket hygge eller bare løser et lite problem på en smart eller diskret måte, ute eller inne, så send bilder av det til oss og delta i konkurransen Norges BESTE gjør det selv-prosjekt.

Det er masser av lekkert verktøy fra RYOBI å vinne, og jo flere bilder du sender, som viser de smarte detaljene, byggeprosessen underveis og det ferdige resultatet, desto større er muligheten for at publikum, Gjør Det Selv og RYOBI kårer nettopp ditt prosjekt som Norges BESTE.

Vinnerne bestemmes av både publikum, Gjør Det Selv og RYOBI.

SISTE FRIST for påmelding er 1. oktober 2021 klokken 23:59.

Så snart alle prosjektene er sett gjennom, vil vinnerne få direkte beskjed. Hele konkurransen avsluttes med en stor artikkel, der vi viser frem de beste prosjektene.


Vinn MASSEVIS av herlig verktøy fra RYOBI ONE+

Låst innhold

Logg inn eller kjøp tilgang til å lese dette avsnittet

Vi har slått oss sammen med RYOBI til denne konkurransen, og presenterer de hittil beste premiene en helhjertet gjør det selv-er kan vinne: Tre gavekort til RYOBIs ONE+serie av 18 volts batteriverktøy. Du kan vinne et gavekort på 25.000 kroner, et på 15.000 kroner eller et på 10.000 kroner, som du fritt kan plukke ut RYOBI ONE+verktøy for.

Fyll opp verkstedet til bristepunktet

150 forskjellige batteriverktøy på 18 volt til både verkstedet og hagen, som kan bruke akkurat det samme batteriet. Det er hva som skjuler seg bak RYOBI ONE+. Og vinner du første-, andre- eller tredjeplassen kan du fritt velge mellom alle de 150 verktøyene og hagemaskinene.

Her kan du begynne å drømme med et lite utvalg av det enorme utvalg av RYOBI ONE+-verktøy
Skynd deg å delta i konkurransen :)

[Du kan følge RYOBI på Instagram ved å klikke her.]

Bor-/skrumaskin med kraft

Velger du RYOBI RDD18X som din neste bor-/skrumaskin, får du kort sagt masser av kraft. Som en del av RYOBIs nye profesjonelle HP-serie (som også hører inn under ONE+), får du en følgesvenn som kan tåle det meste i mange år fremover.

Batteridrevet motorsag med 30 cm sverd

Unngå eksos og skjøteledninger. RYOBI OCS1830 er en sterk batteridrevet motorsag på 18 volt, som du kan ta med deg overalt. Uansett om du skal beskjære fruktrær eller kappe ved.

Dykkertpistol til lister og bord

Du kan selvfølgelig bruke en god, gammeldags hammer og dykkert, men hvis du vil bli ferdig med å skyte fast listene på et blunk, er RYOBI R18N18G tingen. Den kan skyte spiker som er 1,2 mm i diameter og mellom 15 og 50 mm lange.

Trykkspyler til mindre oppgaver

Unngå besværet med å trekke frem den store høytrykksvaskeren når du skal spyle ren sykkelen eller gjøre andre mindre vaskejobber. RYOBI RY18PW22A trenger bare et friskt 18 volts batteri og kobles til en vannslange – dermed er den klar til å spyle.

Hekksaks med smart løvoppsamler

RYOBI RY18HTX60A har et 60 cm langt sverd, som gjør at du rekker over hele hekken. I tillegg leveres den med en smart løvoppsamler (en slags vinge), som effektivt dytter ned avklippede greiner slik at du enkelt kan rake dem sammen.

Gressklipper med stor oppsamler

Kvitt deg med den gamle bensinklipperen og unngå støy, eksos og bensinfylling. RYOBI RY18LMX40A kan kjøres med ett enkelt 18 volts-batteri, men kan også brukes med to batterier for større kraft og lenger driftstid.


Slik deltar du

Låst innhold

Logg inn eller kjøp tilgang til å lese dette avsnittet

Alle kan delta i konkurransen. Eneste krav for påmelding er:

 • Du har selv utført arbeidet.
 • Du sender oss minimum 5 bilder (et bilde av det ferdige resultat + 4 arbeidsbilder).
 • Du kan også velge å sende enda flere arbeidsbilder for at publikum, Gjør Det Selv og RYOBI bedre kan vurdere kvaliteten på arbeidet.

Slik deltar du

 • Klikk på en av de mange grønne knappene der det står "KLIKK HER og delta i konkurransen ...". Knappen sender deg til påmeldingssiden.
 • Velg “Delta nå” i menyen i den røde bjelken på påmeldingssiden. Fyll ut dine opplysninger.
 • Gi prosjektet et navn og en kort beskrivelse.
 • Send oss minimum 5 bilder (et bilde av det ferdige resultatet + 4 arbeidsbilder).
 • Jo flere bilder du sender oss, desto større er muligheten for at publikum, Gjør Det Selv og RYOBI kan vurdere kvaliteten på arbeidet.

Eksempler på gjør det selv-prosjekter

Låst innhold

Logg inn eller kjøp tilgang til å lese dette avsnittet

La oss slå det fast med seks tommers spiker! Vi er på utkikk etter ALLE typer gjør det selv-prosjekt; de kjempestore, de bittesmå og alt mellom – både utendørs og innendørs.

Vi vil både at du deltar med en hjemmebygd skillevegg, et plankegjerde, et kreativt høybed og en hjemmelaget hageport. I tillegg vil vi gjerne se den nye terrassen din, det nye tilbygget eller den flotte steinbelegningen. Det viktigste er at du sender oss masser av bilder, der vi kan se hva du lager og har laget.

Her kan du se mange eksempler på flotte og gode gjør det selv-prosjekt, som ble sendt inn forrige gang vi hadde en konkurranse.

Smart multifunksjonelt møbel

Peter har bygget et smart multifunksjonelt møbel, som kan brukes som både stol og gjesteseng.

Benk og vinhylle under trappen

Noam har utnyttet plassen under trappen og laget en fin benk med innebygget vinhylle.

28 meter gjerde med galvaniserte stolper

Jan har bygget et flott gjerde, som vil pynte i enhver innkjørsel.

Hjemmebygde solvogner

Helles flotte solvogner er enkle å bygge og koster ikke det store å lage. Til gjengjeld vil de pynte opp i enhver hage.

Hønsegården skjulte et fundament som ble til orangeri

Steen bygde et flott og kreativt orangeri på en bunn av murstein lagt i fiskebeinsmønster.

Orangeriet er malt med linoljemaling, som er Steens foretrukne maling til utendørs prosjekter.

Alt er laget fra bunnen av. Sidene er satt sammen med skruer og plugger for å få en robust konstruksjon. Vinduene er også laget fra bunnen av ved å frese og skjære ut til glass og deretter sette inn lister som holder glasset.

Hanebåndene har Steen fått laget hos en venn. Den enkle løsningen sikrer et lett og flott uttrykk på bygget.

Under den gamle hønsegården skjulte det seg et fundament, som ble utgangspunktet for Steens orangeri.

Bettinas hestehage ble til svømmebasseng med terrasse

Bettinas familie kastet seg ut i det å bygge basseng – og resultatet snakker for seg selv.

"Innmaten" til bassenget ble levert ferdig, før Bettina og mannen satte sammen alle delene oppå en støpt bunn.

Siden til bassenget støttes opp av fundamentblokker. Bunnen til bassenget ble støpt etterpå.

På eiendommens beste solplass var det en hestehage. Den måtte bøte med livet til fordel for det flotte bassengområdet. Under utgravingen ble Bettina og mannen for øvrig overrasket over å finne et fjernvarmerør, som også måtte flyttes.

Tor bygde klatrevegg i leiligheten

269 steiner samlet fra alle verdenshjørner. Det er hovedingrediensen i Tors klatrevegg, som han har bygget sammen med kjæresten i deres 63 m2 store leilighet.

Plassen bak klatreveggen har Tor utnyttet ved å lage en hems. Under den er det god plass til oppbevaring.

Grep i massevis, 269 endte det med å bli på klatreveggen.

Steinene har Tor boret hull i selv. Det foregikk i dusjen, med muligheten til å avkjøle boret under arbeidet.

Slik finner vi vinneren

Låst innhold

Logg inn eller kjøp tilgang til å lese dette avsnittet

Vinneren plukkes ut av publikum, Gjør Det Selv og RYOBI. Gjør Det Selvs og RYOBIs stemmer vekter hver for seg like høyt som publikumsstemmene.

 • Publikum: Sørg for å få alle dine venner til å stemme på prosjektet ditt. Når du har sendt inn et prosjekt, kan du dele det med vennene dine på for eksempel Facebook, og få dem til å stemme på det.
 • Gjør Det Selv: Sjefredaktøren velger i samarbeid med redaksjonen de prosjektene de i fellesskap liker best. Utvelgelseskriteriene kan være godt håndverk, en smart detalj, den store helheten eller bare det solide og flotte gjør det selv-prosjektet.
 • RYOBI: RYOBI er også dommere i konkurransen, og vil på samme måte som redaksjonen velge de prosjektene de synes er de beste. Utvelgelseskriteriene deres kan også være godt håndverk, en smart detalj, den store helheten eller bare det solide og flotte gjør det selv-prosjektet.

Generelle betingelser

Når du deltar i konkurransen Norges BESTE gjør det selv-prosjekt, aksepterer du at Gjør Det Selv kan kontakte deg via e-post eller telefon vedrørende ditt innsendte prosjekt. Når du aksepterer de generelle betingelsene, overdrar du samtidig den fulle opphavsretten til tekst og bilder til Bonnier Publications AS, som er utgiver av Gjør Det Selv. Med full opphavsrett menes retten til å publisere, republisere og videreselge materialet til bruk på analoge og digitale plattformer i hele verden. Gjør Det Selv utgis pt. i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Latvia.

Tekster, bilder og øvrige opplysninger vil bli lagret hos servervirksomheten Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige opplysninger som beskrevet i vår persondatapolitikk, som kan leses på https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
null: Er du Norges BESTE gjør det selv-er?
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
  • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
  • Du kan si opp abonnementet når som helst.
  • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake